MENU

«Где милиция? Что она делает?» - Москаль об убийстве судьи Трофимова

731 1

Щиро дякую всім завітання з Новим роком і Різдвом Христовим- у відповідь вітаю вас усіх! Повірте,друзі, ми пережили і більш важкі часи -переживемо й ці:)!


А тепер про погане.Подивився сьогодні інформаційні стрічкий щиро здивувався: а де, взагалі, новинипро розкриття резонансного вбивствахарківського судді Трофімова і йогородини? Чому про цей, найрезонанснішийне тільки в Україні, але й в СНД і Європі,злочин усі мовчать? Де міліція? Що вонаробить? Може обмиває надання генеральськихпогонів начальнику харківського главку,якого б у радянські часи за такий злочинна його території не те що не нагородилиб, але й розстріляли? Чи може, як пишеофіційний сайт МВС за 8 січня, міліціонери«вилучають ретро-зброю» та «допомагаютьобрати правильний шлях у житті»?


Якщо ж серйозно, товідкрито звертаюся до міністра внутрішніхсправ Віталя Захарченка: я, генерал-лейтенантміліції, в минулому чотирижди заступникміністра внутрішніх справ, що пропрацювавв органах внутрішніх справ більше 36років, готовий вам допомогти та зібратий очолити групу з колишніх та деякихчинних оперативних працівників, якарозкриє цей зухвалий злочин, та, можливо,й інші. Мені здається, що тут не має бутиніяких політичних амбіцій - якщо нинішняміліція зайшла в тупик, то треба цеспокійно визнати і визнати також і те,що перед злочинністю однакові представникивсіх партій - як провладних, так іопозиційних. Я гарантую, що зберуфахівців, які мають достойний рівеньпрофесійної підготовки і свого часуприйшли в органи за покликанням, і разомми зробимо все можливе.


Сподіваюся, що не будетупих відмазок типу «він не має допускудо таємниці» - ви прекрасно знаєте, щоя маю всі можливі в цій країні допускидо всіх можливих таємниць. Винагородине треба - ордени і медалі МВС можезалишити собі:)! Щиро чекаю на відповідь, Москаль.

Hennadii Moskal 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини