MENU

Янукович распорядился посадить Тимошенко в стеклянную клетку

9380 11

Мені іноді цікаво, чизнають наші доморощені «охоронці», щов своїй поведінці практично нічим невідрізняються від одного історичногоперсонажа, мало відомого широкомузагалу? Звали його Роланд Фрейслер, аслужив він головним суддею в НародномуСуді Третього Рейху. Саме він уславивсябузувірською практикою знущань надбеззахисними підсудними, обзиваючи таображаючи їх, і «знелюднюючи» їх в очахпубліки. Фрейслер був такий майстромсвоєї справи, що під кінець процесу нів кого не залишалось сумнівів, щожалюгідного і змішаного з багномпідсудного слід якнайшвидше стратити.Хочете приклад його «судових засідань»?

 

«Особенно был униженнекогда гордый фельдмаршал Вицлебен,который выглядел окончательно раздавленнымбеззубым стариком. У него отобрали дажеискусственную челюсть. Безжалостнозатравленный ядовитыми выпадами главногосудьи, фельдмаршал, стоявший за ограждениему скамьи подсудимых, то и дело хваталсяза брюки, чтобы не дать им упасть.

 

«Ты, грязный старик, —орал на него Фрейслер, — что это тыпостоянно теребишь свои брюки?»

 

(У. Шірер «Злет і падінняТретього Рейху»)

 

Приблизно подібне «шоу»готують для українців після НовогоРоку, коли Тимошенко планують силоміцьдоправити до харківського суду, до речі.Воно стане знаковим в тестуванні нашогосуспільства: наскільки далеко по дорозідо Сатани пішла більшість наших громадян.Заодно це повинно знелюднити Тимошенкодля більшості українців, показавши, якавона жалюгідна перед Його ВеличністюСудом. В тому числі і для цього передбачена«скляна клітка».

 

«Охоронцям» було бцікаво дізнатись, що на могилі Фрейслеранавіть не написали його імені, а пройого існування нині відомо хіба щоісторикам. Ніхто не оцінив його видатноїроботи по викриттю злочинної сутіворогів держави та німецької нації.Саме це очікує всіх, хто робить третійкрок до Сатани. І повернення назад післяцього уже неможливе. 


ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ

 

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини