MENU

Удивляет пассивность журналистов относительно последних кадровых назначений Януковича — Геращенко

441 0

До колег - журналістів! Дивує ваша пасивність щодо останніх кадрових призначень президента. Де коментар Януковича чи принаймні АП, чим він керувався при новому призначенні на керівника СБУ і висуванні глави Нацбанку? Де Янукович і його патронат взагалі? В якому підпіллі? Може, варто вимагати вже якоісь прес- конференціі? Бо ж державі треба інформація не лише про відвідання жіночого монастиря, а й про те, що відбувається. Це обов'язок глави держави пояснювати краіні своі рішення.

Пам'ятаю, як розривався мій телефон після кожного указу президента, оприлюдненого на сайті. Журналісти абсолютно справедливо просили коментар, пояснення, позицію. Що трапилося зараз? Чому ми дозволяємо керувати краіною в ручному режим і навіть не вимагаємо пояснень.

Іх не дали- пишіть про це!!! Не брали слухавку- говоріть про це!!! Це наша спільна робота- вимагати від чиновників виконання обов'язків. Який закон про публічну інформацію, якщо навіть ключові призначення робляться непублічно і ми разом закриваємо на це очі. Колеги, що з нами трапилося за ці 3 роки, що ми дозволяємо ім відмовчуватися і по суті ігнорувати право на професію? Як на мене, відповіді на кадрові питання не менш важливі, чим Межигір'я. А можливо - і більш важливі. Бо ці люди- можливо, з громадянством інших краін - відповідатимуть не лише за безпеку Януковича, а нашоі краіни.

 

Iryna GERASHCHENKO

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини