MENU

Юлию Тимошенко переселили на железный тапчан возле санузла

1145 4

  

   

Юлія Тимошенко продовжуєакцію громадянської непокори.

Проце під час брифінгу в Харкові післязустрічі з лідером опозиції повідомивїї захисник Олександр Плахотнюк.

«Вонакатегорично відмовляється повертатисяу, як вона зазначає, «тюремну медичнукамеру», в якій до теперешнього часузнаходяться діючі три відеокамери і вякій цілодобово біля неї знаходиться,так званий, конвой, караул», - наголосивзахисник екс-премєра.

ОлександрПлахотнюк також зазначив, що ЮліяТимошенко не відмовлялася і невідмовляється від проведення медичнихпроцедур, проте, це неможливо в нинішніхобставинах.

Грубі порушення, на якихнаголошувала Юлія Тимошенко в своємувідкритому листі Віктору Януковичу, неусунуті до теперішнього моменту.

«Замістьтого, аби прибрати відеокамери з палати,де перебуває Юлія Володимирівна,Пенітенціарна служба запропонуваламеталевий топчан біля санвузла длятого, аби там відпочивати», - підкресливзахисник.

Дві доби лідер опозиціївзагалі не спала.

«Зрозуміло, щолюдина фізично не може витримати безсну велику кількість часу, тому періодичноорганізм вимагав свого, але все цевідбувалося в коридорі того блоку, деперебуває Юлія Володимирівна і в тихумовах, які, на жаль, не можуть забезпечитинормальний відпочинок, нормальнеіснування», - підкреслив ОлександрПлахотнюк.

Лідер опозиції своєюакцією протесту вимагає не якихосьспеціальних, сприятливих умов для себе,а домагається лише виконання вимогзакону, і не тільки для себе, а для всіхгромадян України.

«Мені здається,що Юлія Володимирівна – єдина особа вУкраїні, за якою під час відбуванняпокарання ведеться таке відеоспостереженняі застосовуються інші заходи, як кажеПенітенціарна служба, охорони іконвоювання. Тому говорити, що ценормально – я вважаю, що це не відповідаєдійсності, це є незаконним. ЮліяВолодимирівна своїми діями показує, щоможна боротися з незаконними діямивлади і добиватися свого», - зазначивОлександр Плахотнюк.

  

Юлія ТИМОШЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини