MENU

После свержения режима Януковича в судах будет налажен процесс люстрации - Турчинов

3971 9

Заместитель главы партии «Батьківщина» Александр Турчинов, побывав на выставке известного журналиста и блогера Мустафы Найема советует всем посмотреть её. Об этом он написал на своей странице в Facebook .

 

«Щойно з фотовиставки Мустафи Найєма «Один суд часів Віктора Януковича». Раджу подивитись. Фотомайстер спробував донести, як суд над Юлією Тимошенко став рубіконом.

Перейшовши цей рубікон, влада, яка перетворилась на режим, почала підганяти всі українські суди під керований Печерсько-кірєєвський стандарт - звичайної катівні. Катівні,де достатньо чиновнику із Адміністрації президента смикнути за шворку і лезо гільйотини незворотньо летить униз. І неважливо чия голова та за що буде відрізана люди у чорних мантіях бездушні та безжальні, як гільйотина. Нічого особистого. Звертайтеся до тих, хто смикає за шворку. До речі, до чорних мантій їм добре пасуватимуть чорні ковпаки із розрізами для очей...

Після повалення цього режиму у нової влади буде великий обсяг роботи по люстрації суддівського корпусу, більшість представників якого заражені епідемією гільйотинного судочинства.

Для відновлення правосуддя в Україні потрібно значно більше ніж дієві закони та декриміналізована влада - потрібні нові чесні та порядні люди».

 

UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини