MENU

Диктатор Янукович приказал привезти бритоголовых дебилов под харьковскую больницу — Зорян Шкиряк

3810 9


Диктатор Янукович, як реальний кримінальнийавторитет, продовжує діяти в звичнійдля себе злочинній манері. 


Гепа-Допазвозять своїх проплачених бритоголовихдебілів, колишніх зеків і повнихвідморозків під харківську лікарню, дезнаходиться лідер опозиції Юлія Тимошенко і наші жінки-депутати. Зрозуміло, щоінших аргументів, окрім спроби залякуванняпредставників опозиції кримінальнимиелементами і мєнтами, що чітко виконуютьнакази бандитів, у ригів нема. 

Доречі, особисто я, разом з нардепами від«Батьківщини», неодноразово бачили як«бритоголова братва» віддавала наказимайорам і полковникам МВС, під часорганізації бійок і постійних провокаційпід судом у Харкові. Отже, міліція з«сім,єю», сьогодні це для них норма.

Нічого,ми це вже проходили, не один раз. 


Насправді,такі ганебні, брутальні і показовікримінальні дії є справжньою ознакоювідвертої політичної слабкості правлячогорежиму, їхньої невпевненності танедолугості. Цими дешевими спробамизалякувань і своїми політичнимипровокаціями хунта ніколи нічого недосягне. 

Навпаки, банда отримаєлише ще більшу ненависть і зневагувласного народу, що й так досягла свогоапогею.

Отже, напевно настав час,коли кожен українець, патріот, що виступаєпроти кримінальної олігархії Януковичаі панування його мафіозного клану,повинен сьогодні бути солідарним з Юлеюі долучитися до акцій громадянськоїнепокори по всій країні...


Разом-Сила!Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини