MENU

10 способов изменить жизнь за 1 минуту

586 0


Длятого, щоб трохи змінити життя, вистачаєвсього однієї хвилини. Час має властивістьнакопичуватись – і коли саме ця 1 хвилинаможе стати вам у нагоді.


1. Усміхніться


Ви помічали, як багатонавколо вас похмурих людей, і всі вонизаклопотані? Звідки ж узятися гарномунастрою? Достатньо кількох секунд, щобзмінити свій настрій і, можливо, настрійоточуючих, просто посміхнувшись. Щираусмішка не тільки піднімає настрій, алеі розслабляє сотні м’язів, і знімаєнапругу.


2. Відкладайте гроші


Чи бували у вас ситуації,коли не вистачало кількох копійок абов гаманці раптом не виявлялося грошейнавіть на маршрутку? У такі моменти дужевиручають скарбнички. Але для цьогопотрібно навчитися відкладати гроші.Достатньо 1 хвилини, щоб взяти з вашогогаманця трохи грошей і відкласти їх. Іхто знає, може, в кінці року на зекономленігроші ви купите собі подарунок.


3. Економте


1 хвилини достатньо,щоб пройтися по будинку і вимкнути зайвесвітло і інші джерела електроенергії,яких ви не потребуєте. Цим ви істотнозаощадите свій бюджет і допоможетезберегти екологічну ситуацію у світі.1 хвилини достатньо, щоб не зробити марнупокупку. Для цього потрібно всього лишезамислитися, для чого вам потрібна цяріч і чи потрібна взагалі. Якщо виробитезвичку обдумувати свої покупки, тозможете істотно заощадити.


4. Підтримуйте порядок


Прибирання у більшостіасоціюється з чимось грандіозним і недуже приємним. Але грандіозного прибиранняможна уникнути, якщо підтримуватипорядок. За 1 хвилину ви встигнетезмахнути пил в одній кімнаті, помититарілку і чашку, навести лад на робочомустолі, акуратно скласти весь ваш одягі викинути річ, яку ви давно не вдягалиабо не використовували. Бачите, як всепросто? Прибираючи кожен день протягомхвилини, ви легко зможете підтримуватипорядок. Ніякої суєти і напруги.


5. Зніміть напругу


Протягом дня ми частонапружуємося, нервуємо, переживаємо.Цього легко уникнути, якщо правильнодихати. Як тільки ви помітили, що нервуєте,зупиніться і зробіть глибокий вдих іще більш глибокий видих, потім повторіть.Спробуйте дихати животом. Покладітьруки на живіт і відчуйте, як вони з кожнимвдихом піднімаються, а з видихомопускаються. Глибоке дихання здатнепривести в порядок думки, зняти нервовунапругу і поліпшити самопочуття.


6. Більше пийте


Ваше тіло складаєтьсяз води і постійно її потребує. Сучаснийобраз харчування майже не залишив місцядля звичайної води, замінивши її чаєм,кавою і газованою водою. Ваш мозок такожмає потребу у воді, щоб думати ясно.Візьміть собі за правило пити водупротягом дня як можна частіше. Цедозволить вам втамувати спрагу, перепочитиі навіть оздоровитися.


7. Цінуйте свій час


Вимкніть телевізор абокомп’ютер. Перегляд чергового шоу абострічки френдів нічого вам не дасть.Натомість цей час ви можете витратитина свій саморозвиток, хобі, спілкуванняз родиною чи спорт. 1 хвилина вамзнадобиться, щоб знайти пульт і вимкнутителевізор або закрити всі вкладки тавимкнути комп. Зробіть це!


8. Шукайте натхнення


Часом нам так не вистачаєнатхнення і мотивації. Тримайте білясебе улюблену книгу і коли необхідно,відкрийте її і прочитайте одну абокілька сторінок. Можливо, саме це піднімевам настрій і дасть стимул йти далі.


9. Розслабтеся


Протягом 1 хвилининічого не робіть. Дозвольте собікороткочасний відпочинок. Закрийте очіі подумайте про щось приємне. Якщо у васє 2 вільні хвилини, можете відвідатисайт donothingfor2minutes.com.Це 1 сторінка з зображенням безкрайньогоморя, приємною музикою, що ллється зколонок, і таймером, який вимірює час узворотньому порядку. Чудовий спосіброзслабитися.


10. Боріться з негативом


Кожен раз, коли випочинаєте себе жаліти чи скаржитисянавколишнім, зупиніться і подумайте,за що ви можете бути вдячні собі, оточуючимабо життя. Якщо хтось вас дратує, подумайтепро позитивні якості цієї людини. Ціякості є у всіх, повірте! Якщо вамздається, що життя несправедливе,озирніться навколо – багатьом живетьсяв рази гірше, ніж вам. Навчайте свіймозок звертати увагу на позитивнімоменти, помічати хороше в людях інавколишньому вас світі. Щасливим людямживеться легше!

 

inspired


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини