MENU

Попов наживается на киевлянах ещё и с помощью счётчиков

288 0

  

Мешканці будинку повул. Північній, 14 в Оболонському районі2 роки не можуть дочекатися встановленняобіцяного лічильника на теплову енергію,що значно б економило кошти жителів.

Засловами громадян, згаданий будинок буву плані на встановлення лічильників щеу 2011 році разом з 1000 інших об’єктів пом. Києву. Оскільки протягом року лічильникне було встановлено, мешканці звернулисьдо Головного управління енергетики,енергоефективності та енергозабезпечення,у відповіді якого їх запевнили, що «у2012 році у будинку по вул. Північній, 14лічильник буде встановлено у першучергу і в найкоротший термін». 

Протевже почався 2013 рік, а люди обіцяного такі не дочекалися. Як то кажуть: «обіцяноготри роки чекають». Так от, три роки скороминають, тому, виходячи з наївної народноїмудрості, для влади настав час віддаватиборги. 

Уникаючи встановленнялічильників у цьому та інших будинках,влада не лише змушує їхніх мешканцівплатить більше за послуги теплопостачання,але й фактично підіграє приватномубізнесу, який продає теплоенергію безобліку. Чиновникам треба визначитися,або вони підігрують олігархам, або вонизахищають інтереси киян.

Розумію,що не можна поставити всі лічильникиодночасно, але якщо відповідний лічильниквже є, і встановлення його передбачене,то його якомога швидше требавстановити.

Звернувся до головиКМДА О. Попова з вимогою надати дорученнявідповідним службам якомога швидшевирішити питання щодо встановленнялічильника на теплову енергію у будинкупо вул. Північній, 14 в Оболонськомурайоні. А також обнародувати для громадиінформацію про порядок встановленнялічильників в інших будинках Києва.

  

Олександр БРИГИНЕЦЬ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини