MENU

Тимошенко пытаются сделать виновной в том, что сами наделали в 90-тых — Гримчак

940 0

Юлія Володимирівна згадала у листі до президента про Донецьк 2005 року та розкопки. Саме так все й було. Додам, що розкопаних було 60: слідчі, судьї та не тільки бандити, але й люди, які випадково потрапили під пулі при розборках у той кримінальній війні 90-х років. Загалом на той час без вісті зниклих було 1500. Розкопки проводились в теріконах, у полях... Працювали цілий рік. Після чого зрозуміло зі своїй посади прибрали мене, а згодом міністра МВС Луценка Ю.В.
 
Справи стали нікому не потрібні. Зараз багато з винних на волі, а головне, що так і не був заарештований головний з кримінальників (п'ять років ховався). Він з'явився на теренах країни живий та здоровий у 2010 році. Одразу подання про його невинуватисть до суду приготував Р.Кузьмін.

Голову банди вбивць виправдали. 
 
Все, що діється зараз, 100% відголос тих часів. 

Тимошенко Ю.В. намагаються зробити винною в тому, що наробили самі. Навіщо? Бо вбивство було як факт. Одже перекласти з хворої голови на здорову - це «вбивство двух зайців»: по-перше, розкрити справу та знайти винного, по-друге, винним зробити свого лютого ворога.

 

 

Юрій ГРИМЧАК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини