MENU

До 2014 года Юлия Тимошенко полностью уничтожит Януковича

2132 11

Що стосується самої Тимошенко. Її історична місія  полягає в тому, щоб вже ЗАРАЗ «рвати» Януковича. Знищити його репутацію - при чому не на Заході, а в середині країни. І перед усім - серед синячого електорату, бо помаранчовий треба тільки укріпити в мотивації.

Власне, судячи з останніх заяв, Тимошенко і пішла цим шляхом. Але вона мочить Ахмєтова, а Януковичу тільки того і треба - руками Тимошенко прибрати фігуру (і його ставленників)  і з часом забрати його активи Сім"ї:  доля активів+влада = робить його незнищенним. Геніальна комбінація. Хто каже, що Янукович дурний? Він розумний і  методичний  хижак.

 Таким чином,  «мочачи» тільки (!)  Ахмєтова Тимошенко укріпить владу Януковича.

Юлі/»Батьківщині» треба організувати злив компромату саме на Януковича - можливо, найкраще це зробити шляхом Вікілікс.  Ну, і поголос після цього має бути широким, підхопленим всіма ЗМІ.  «Мочіння» з вуст самої Тимошенко буде не зовсім переконливим і може розглядатися тільки як доповнюючий фактор.
 
При чому, компромат має пробити душі простих людей. Тобто, злочини Януковича і всіх синячих очільників мають нести в собі те, що зачепить і визве гнів будь-якої людини, незалежно від її політичних поглядів.

На кінець 2014 року Янукович і ПР, але насамперед Янукович особисто,  має акумулювати в собі ненависть народу на манір Кучми-2004.

 

 

gloria_ma

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини