MENU

«Хотел наш Витёк показать всем свое красноречие. Не пришли, падлы» — блогер

1460 0

Ну вже дуже популярна, ще за результатами того року, дискусійна панель, присвячена покращенню та прискоренню інфраструктурного розвитку в умовах жорсткої економії бюджетних коштів в рамках Міжнародного економічного форуму в Давосі, чомусь раптом тай не відбулась. А саме на тій панелі Віктор Янукович в якості спікера намагався взяти участь та виступити зі своїми ініциативами покращення на прикладі держави, якою він так успішно керує вже три роки.

«Роль приватного сектора в розвитку необхідної інфраструктури, пріоритетність інфраструктурних об'єктів з найбільшим ефектом, налагодження партнерських зв'язків для інвестицій, а також посилення координації та розподілу ризиків» - доповідач в.ф.янукович

Хотів наш Вітьок показати всім присутнім своє красномовство. Не вийшло, карта не лягла. Не почули. Не прийшли, падли.

Панель була ініційована невідомим заявником та повинна була розпочатися 24.01.2013 о 17.15 за київським часом, але у програмі форуму на його офіційному сайті цей захід чомусь відсутній.

А от крім Януковича, на обговорення тої теми на пенель записались ще Раїла Одінга, Ріккардо Мартінеллі, Хэмиш Тірріт, Гордон Браун та інші. За програмою даного заходу навіть був передбачений синхронний переклад на англійську та українську мови. Це обговорення ініціювали самі учасники форуму, але чомусь всі раптово відмовились від участі в останній момент. Чому ? А хто його знає, хто їх розбере ... захід - справа тонка.

Янукович у Давосі всеж взяв участь у неформальному засіданні під назвою «Фундамент для відродження Європи». Неформали були задоволенні його участю. Янукович у Давосі також провів зустріч з екс-держсекретарем США Генрі Кіссінджером. Він зазначив, що його зустрічі з Кіссінджером проходять постійно. «Ми постійно звіряємо годинник. Тільки от у Кіссінджера годииик постійно той самий, а у мене вже четвертий».

А ще, і то вже у п'ятницю, сьогодні 25 січня, о 13:30 за програмою форуму в Давосі фонд Пінчука проведе вже аж 9-ту Українську ланч-конференцію ( то таке, коли і їдіть і слухають одночасно, майже як корпоратив) з нагоди щорічної зустрічі всесвітнього економічного форуму.

Українська ланч-конференція то є найбільший захід, присвячений Україні, який щороку проходить в Давосі під час всесвітнього економічного форуму. Дискусії Українського ланчу за задумкою Пінчука покликані сформувати думку ділових та політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України. Фонд Пінчука проводить таку ланч-конференцію в Давосі з 2005 року.

А от Янукович не братиме участі в українському ланчі в Давосі. Чому? Може тому що Пінчук зятьок Кучми? А та Кучма, як назло, сказала, що навіть вона не змогла знайти компромату та повішати його на Ю.Тимошенко, ще коли все було свіже.

І тут одні запитання. а відповідей нема. Обізнані кажуть, що йому, Януковичу, щось дуже терміново треба бути дома.

 

Захар БЕРКУТ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини