MENU

Янукович запретил медиками из клиники «Шарите» провести плановое обследование Тимошенко

902 0

Партія «Батьківщина» обурена діями влади, яка цілеспрямовано намагається позбавити Юлію Тимошенко права на охорону здоров'я та перешкоджає роботі міжнародної медичної комісії, яка 23 лютого має намір відвідати лідера опозиції, щоб оцінити стан її здоров'я та виконання рекомендацій щодо лікування.

Вимагаємо допустити представників медичної комісії клініки «Шаріте» в зазначені ними дні, оскільки графік зустрічей медиків та пацієнтів залежить від стану здоров'я, а не від бажання тюремників. В іншому випадку персональну відповідальність за життя Юлії Тимошенко буде нести Віктор Янукович.

Вважаємо провокацією заяви Міністерства охорони здоров'я щодо завершення лікування Юлії Тимошенко, оскільки статус так званої комісії МОЗ є незрозумілим, а чиновники МОЗ, що підписали заяву, не обстежували Юлію Тимошенко.

Підкреслюємо, що створення таких, підконтрольних владі комісій, не передбачено чинним законодавством, про що ми неодноразово заявляли.

Ці дії влади ми розцінюємо як сплановану провокацію та замах на здоров‘я і життя лідера опозиції.

Вимагаємо від режиму Януковича припинити ці провокації та спекуляції щодо стану здоров'я Юлії Тимошенко і хоча б напередодні саміту Україна-ЄС виконати хоч одну з тих обіцянок дотримуватися демократії, які щедро роздаються Януковичем за кордоном.

 

Юлия ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини