MENU

В Украине заблокированы все местные счета - Турчинов

1729 0

 

Виктор Янукович и депутаты Партии регионов опровергали, заявляя об экономическом процветании, информацию о фактической экономической катострофе в Украине, визванной уничтожинием среднего и малого бизнеса в стране и отсутствием дополнительных поступлений в бюджет.

 

Об этом сообщает первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов в своем блоге:

 

«Реальність все гучніше стукає до дверей владних кабінетів.


Від недолугої політики влади Україна опинилась на межі технічного дефолту. Не було грошей заплатити по облігаціям держпозики. Фактично знищивши середній та малий бізнес в країні, не отримуючи додаткових надходжень до бюджету, і витрачаючи бюджет на свої палаци та офшори, влада вчора опинилися в глухому куті реальності, яка все гучніше стукає до дверей їх кабінетів.


Навіть тут проявляється їх рівень обізнаності та готовності управляти країною. Роблячи заяви про економічне процвітання, про відсутність будь-якої кризи, а тим часом втягуючи країну у боргову яму, вони довели ситуацію до фактичної катастрофи.


Щоб відтягнути технічний дефолт, вони заблокували всі місцеві рахунки.  Тобто влада вирішила розрахуватись із власними боргами за рахунок місцевих бюджетів.


Партія регіонів вважає, що регіони можуть протриматись без грошей, і тим самим ставить під борговий удар лікарів, вчителів, комунальну сферу тощо.  Справжні регіони вважають інакше – вони можуть протриматись, але без Партії регіонів».

 

Напомним, ранее лидер гражданского движения «Спільна Справа», координатор Налогового майдана 2010 года Александр Данылюк заявлял, что никакой официальной информации Минфина об осуществлении сегодня выплат 5,3 млрд. грн по двум сериям ОВГЗ нет.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини