MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 грудня 2015

2680 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 15 грудня

Пекар: Маємо повноцінну кризу, і це добре

Якщо є проблеми, і з ними нічого не робити, вони перетворюються на великі проблеми. Якщо нічого не робити з великими проблемами, вони перетворюються на смертельні проблеми. Отже, все це на краще. Бо краще жахливий кінець, ніж безкінечний жах. Незважаючи на всі спроби показати єдність коаліції та уряду, єдності нема, і це бачить кожен. Що би міг тепер зробити президент?

В оновленому відомстві Шокіна – нуль нових прокурорів. ІНФОГРАФІКА

"Нові кадри мають стати двигуном реформування органів прокуратури", – Віктор Шокін. Усе, що потрібно знати про реформу прокуратури у виконанні ручного генпрокурора.

"Зафарбувати ялинки": Оксана Забужко про те, як українцям розказати світові свою історію

У мене є дитяча мапа-розмальовка зі Франції. Ось ми бачимо Ейфелеву вежу. Ось Колізей і Пізанська вежа, зображені на чобітку. Ось Андерсенова русалочка – це, зрозуміло, Данія. Далі на Схід бачимо собор Василія Блаженного і матрьошки. А на всій території так званої Центральної і Східної Європи ростуть ялинки. На мапі там, де має бути Україна, – ростуть ялинки! Картина світу французьких діток складатиметься відповідно до цієї мапи. І це стосується не лише дітей Франції.

Під Горлівкою йде справжня позиційна війна – думка бійців із передових позицій

Бойовики неодноразово намагалися штурмувати стратегічні українські позиції. Адже з тактичної точки зору вони розташовані на висотках, і нашим воїнам зручно тримати оборону й вести спостереження за діями та переміщенням сил противника. Утримують ці важливі рубежі загартовані в боях вояки 42-го окремого мотопіхотного батальйону.

Шимків: Всі роблять помилки, але вимагати більшої "крові" – неконструктивно

Усі рішення та матеріали публічні. Але засідання закриті від медіа, бо нам потрібна глибина та щирість дискуссії. Запеклі дискуссії тут були завжди. І складні обговорення, і підвищенний градус дискуссії. Кожного разу коли хтось переходив межу, президент, як модератор, зупиняв дискуссію.

Журналіст: У київській школі №78 до української мови ставляться як до чогось неприємного і в житті непотрібного

Директор та викладачі і їхні батьки-союзники не вважають проблемою той факт, що викладачі й учні україномовної школи спілкуються українською тільки в межах уроку. Схоже, дітям намагаються на підсвідомості пояснити, що українська мова – це щось обов'язкове, але непотрібне у повсякденному житті. Щось неприємне, від чого можна відпочити на перерві і вчителям і учням. Вчителі і батьки-союзники одразу почали тиск на сміливих батьків, які повідомили публічно про українофобські настрої у школі.

Не тим вказуємо на двері. Чому ''VIP-пасажир'' Насіров досі не звільнений з ДФС

У салоні літака Gulfstream-550

Насіров, будучи вже більше місяця Головою ДФС, літав у Баку на відкриття спортивних ігор як народний депутат, Голова міжпарламентської групи дружби з Азербайджаном.

Обережно, Ратушняк. Як колишній міський голова Ужгорода із патрульними поліціянтами спілкувався. ВІДЕО

Поліціянти підійшли до автомобіля, аби звернути увагу на неправильне паркування. Водієм виявився колишній ужгородський міський голова Сергій Ратушняк. На зауваження про неправильне паркування, порушення ПДР та на вимогу пред'явити документи – нецензурною лайкою висловився у бік правоохоронців, після чого різко рушив з місця.

Якби в україно-російській війні переміг Путін, ваш телевізор так само показував би жарти 95-го кварталу

Чому я так кажу? Подивіться, наприклад, "кумедну" сценку про російсько-грузинську війну. Листопад 2008 року.

Тато повернувся з війни! Зворушливі ФОТО українських дітей, які дочекалися

Ситуацію на сході країни важко переживає кожен українець. Однак є ті, кому вона болить найбільше. Ті, кого вона стосується особисто... Мова про малечу, яка з нетерпінням чекає своїх татусів додому і вірить - батько повернеться додому Героєм!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини