MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 січня 2016

2980 2

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 14 січня

Угода про відкрите небо між Україною та США набула чинності

Відсьогодні Україна і США є повноцінними партнерами у відкритому небі! Це один із багатьох результатів команди "аматорів і непрофесіоналів" Міністерства інфраструктури, який ми розпочали з нуля і довели до успішного завершення.

Рибачук: Дзвінок Обами Путінові – це демонстрація політичної підтримки України з боку США

В цілому Обама досить рідко йде на будь-які телефонні переговори. Він не належить до числа американських президентів, які спілкуються особисто. Зазвичай в його адміністрації цими питаннями займається Джо Байден. Останні дні слід трактувати так: у нас немає жодних підстав думати, що Сполучені Штати переглянули або збираються переглядати наше партнерство, відсунути його на задній план, враховуючи ситуацію в Сирії тощо.

У Попасній СБУ затримала групу бойовиків та виявила велику схованку з боєприпасами. ВІДЕО

Під час перевірки покинутих промислових об'єктів кінологічним підрозділом було виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами. Співробітники спецслужби вилучили зі сховища одинадцять тротилових шашок, два протитанкових гранатомети, три ручні гранати та запали до них, дві протипіхотні міни тощо.

Нагадайте Путіну, що часи работоргівлі – в минулому – Савченко не хоче, щоб її обміняли на ГРУшників

"Я не вірю в казки, і знаю: якщо хочеш чуда – зроби його власноруч. Якщо я не буду робити все, що я можу, не боротимуся, то ніякого дива й обміну не буде", – зазначила українка. Але, за словами Савченко, вона продовжує вірити в те, що одного дня повернеться в Україну: "Якби не вірила, то і не жила б".

Крокодилячі сльози "старшого брата"

Мова – це те, що нас вирізняє, що нас рятує з лабет Московії. Ми усі слова, які були силоміць витіснені з ужитку під час русифікації, проголошуємо застарілими та галицизмами, тим самим мовби їх прирікаючи на смерть. І при цьому забуваємо, що мертвих слів не буває. Є мертві душею люди, яким уже не воскреснути. На відміну від слів.

Полковник поліції приїхав у лікарню захищати мажора-вбивцю від допитливого журналіста

А ось лікар Ігор Шиманський, який вважає Стаса Толстошеєва нетранспортабельним для суду. На останньому фото, яке випадково зняли відвідувачі лікарні, ви можете побачити Стаса в місцевій курилці, на дев'ятому поверсі. Бачите, як йому важко?

Львівський трамвай здійснив перший рейс Києвом. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 14 січня, на свій перший рейс Києвом вийшов львівський трамвай "Електрон". До Києва перший трамвай зі Львова прибув 11 листопада вже минулого 2015 року – проходити випробування, перш ніж курсувати столицею.

"Електрон" зі Львова на проспекті Леся Курбаса, названому на честь видатного уродженця Львівщини

Блокада "Мегаполісу": перша тактична перемога у війні проти російського окупаційного бізнесу

За фактами фінансових махінацій російських монополістів МВС розпочало два кримінальні провадження. Кабінет Міністрів прийняв до розгляду наші заяви про внесення Кесаєва, його бізнес-оточення та його компаній, які контролюють український "Мегаполіс", до санкційного списку.

Про боротьбу з мудаками за кермом й інструмент, якого для неї потребуємо

Чому автобуси і тролейбуси (й велосипедисти) повинні мати перевагу – світлина із Копенгагена

У Вільнюсі в 2013-му я був вражений, як стоять затори, і ніхто не ризикне виїхати в порожню праву смугу, ніби там невидима стінка. Бо штрафи 200 доларів. І бо свідомість вища: якщо в ту смугу виїдь, і ще 20 за тобою виїде таких "грамотіїв" – то й та смуга заб'ється, і ні швидка не проїде, ні таксі, яке в аеропорт або пологовий когось везе.

Український фільм про Революцію гідності номіновано на "Оскар" – уперше в історії

Наш фільм "Зима у вогні" увійшов до п'ятірки номінантів на "Оскар"! Сьогодні, 14 січня, в Каліфорнії американська кіноакадемія обрала п'ять кандидатів, які змагатимуться за звання найкращого документального фільму цьогорічної премії "Оскар". Нагадаємо, раніше "Зима у вогні" вже виборола перше місце на кінофорумі в Торонто.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини