MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 січня 2016

2107 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 13 січня

Остання промова Обами: три висновки для України

Це була остання промова Обами перед конгресом. На сьомому році свого президенства він підводив підсумки, а не презентував амбітне бачення своєї програми дій.

Владі час витягнути голову з піску й нарешті навести лад на Донбасі – журналістка

Рішення костянтинівського судді різко ламає весь хиткий баланс лояльності місцевих феодалів, що досі тримався не на справедливому покаранні і помилуванні, а на залякуванні і регулярних виплатах. І ще воно загрожує центральній владі новою дестабілізацією в регіоні, оскільки може зруйнувати ілюзію контролю над ситуацією.

Ніякого "руского міра" нема. Це блеф і симуляція

Півтора "казака" в китайських кросівках і десяток богомільних тіток із царевим портретом – от і вся Імперія. Провал "руского міра" трапився ще в березні 2014-го. "Рускій мір", "Новоросія", "народні республіки" – все це фейки, що існують лише на сторінках преси й у мозку особливо пришелепуватих ватників.

Один мінус і п'ять плюсів від Обами

Ми хотіли, щоб було чітко зрозуміло, хто винен? Будь ласка – чітко сказано, що це Росія. Ми хотіли, щоб Росії було погано? Будь ласка – сказано, що російській економіці все гірше, і сказано без жодних натяків на покращення. Ми хотіли, щоб Україна "геть від Москви"? Будь ласка – нам президент США на весь світ каже, що Україна виходить з орбіти впливу Росії.

Журналістам заборонили фотографувати Савченко під час суду – адвокат

"Журналістам сьогодні заборонили знімати Савченко. Розпорядження голови. Сподіваються, що ніхто не помітить, як вона змарніла?" – написав один з адвокатів українки Ілля Новіков. Незважаючи на заборону, він оприлюднив фото Савченко, яка голодує вже кілька тижнів і схудла на 15 кілограм.

Особисті фото мажора-вбивці Толстошеєва

Адресу Толстошеєва на фото спеціально не замилюю. По-перше, він її сам опублікував. А по-друге, можливо, вона поліції знадобиться. Щоб знати, де його шукати. Бо, раптом, він з лікарні утече? В це ж неможливо повірити, правда? Така хвора дитина...

Щодня крок уперед. Цікава й насичена робота українських поліціянтів

Тут ти надаєш медичну допомогу особі, що впала зі сходів, через півгодини переслідуєш зловмисника спочатку на автомобілі, а потім бігом. Далі озброюєшся ручкою і пишеш кілька рапортів, а вже наступний виклик оформлюєш ДТП, дорогою до якого допомагаєш зіштовхнути зі проїзної частини автомобіль, що заглох, а під кінець зміни перевіряєш закинуту будівлю, в якій можливо знаходиться тіло особи без ознак життя...

Вулиці Леніна в Хоролі не буде – В'ятрович

23 грудня 2015 року Хорольська міська рада сьомого скликання скасувала рішення своєї попередниці й тимчасово повернула центральній вулиці міста стару назву – вулиця Леніна. Втім, після 21 листопада 2015 року згідно із декомунізаційним законодавством рішення про перейменовування приймають міські голови.

Арсеній Фінберг: господар, який приймає гостей у своє місто

Андріївський узвіз

Так історично склалося, що одне з моїх найулюбленіших міст Києва – це схили Татарки. Туди я привів свою майбутню дружину. Вночі. Чим дуже її шокував. Але краєвиди, які відкриваються зі Щекавиці чи з Юрковиці мало з чим можна порівняти. Я також дуже люблю Андріївський узвіз. Закінчив школу №25 над ним, а потім – Могилянку під ним. Я взагалі люблю Поділ.

"Від Романа до Йордана". Випуск V: Меланії та Василя

Напередодні Старого Нового року (у ніч з 13 на 14 січня за новим стилем) відзначають Щедрий вечір. Безумовно, що в цьому святі ми знаходимо залишки дохристиянських традицій, їх досліджувала велика кількість етнографів, спробуємо розмовісти і ми – редакція UAINFO.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини