MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 листопада 2017

1398 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 листопада

Ненавидіти й не пробачити: вони знищили нашу країну

Нинішня війна – це спроба Росії зробити те, чого не зміг зробити СРСР. Вони знищили нашу країну, дійсно нашу, в 1921-му. Потім вбивали голодом носіїв традицій. Потім розстріляли інтелігенцію. Потім використовували як гарматне м'ясо тих, хто зламався і підкорився. Потім понівечили історію, змінили акценти в освіті. Тягали по таборах незломлених. Вони вбивали Україну з методичністю і бузувірством маніяка. Пробачимо? Якщо уявити всіх померлих і ненароджених та подумки оселити їх разом, це невелика європейська країна. Країна мертвих.

Нові побрехеньки російської пропаганди

В ефірі передачі "Время покажет" українську владу звинуватили у проведенні етнічних чисток на Донбасі, а також у плануванні великомасштабних етнічних чисток у цьому регіоні за участю США. "Хунта" сама не справиться, ясно ж. Знову ж таки, ніяких доказів для таких тверджень не наводиться. Але кому вони треба в Росії? Ще одне безпідставне твердження, яким користується прокремлівська пропаганда, стосується наявності в складі сил безпеки й оборони України "ескадронів смерті". Поки незрозуміло, чи є ці новини прикладом спотворення інформації або їхня основна мета полягає в тому, щоб відвернути глядачів від будь-яких інших фактів.

Обережно, заміновано: загроза терактів у нашому повсякденному житті

Сподіватися на те, що методи Росії зміняться, думаю, марно. Посилювати заходи безпеки можна й потрібно, формувати умовну настороженість до терактів у населення – дуже важливо, але це не повинно перетворитися на плекання  атмосфери страху на вулицях. Бо саме на це спрямовані дії терористів. Люди у прифронтових селах виходять на вулиці лише за необхідності, у світлий час доби і ненадовго. І це не нормально, але це є наслідки бойових дій. Таку ж саму ситуацію, схоже, ворог хоче створити на всій території країни, бо резонансні події, що лякають суспільство, стаються все частіше.

Верховна Рада й реформи: здобутки й невдачі парламентського листопада

Найбільш антиреформаторським рішенням парламенту листопада стало блискавичне ухвалення – за 2 год 31 хв від початку розгляду до прийняття в цілому – проекту закону №7126 "Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби", який повернув президентові право одноособово без буть-якого конкурсу призначати голів місцевих державних адміністрацій та їхніх заступників, а отже систему "ручного" управління обласними й районними державними адміністраціями. Ухвалений законопроект №7126 фактично скасовує реформу державної служби на місцевому та регіональному рівнях і створює непередбачену Конституцією так звану "президентську вертикаль влади".

"Свати" Зеленського показують зрозумілих і рідних для росіян "хохлів" – Ярова

У продукті під назвою "Свати" показані такі зрозумілі та рідні для росіян "хохлы". Дивакуваті селюки, простуваті, не дуже розумні. Сваха пече пиріжки, сват варить самогон. Усе, що відбувається, звично і зрозуміло. Але є одне "але". Зрозуміло для росіян, але не для українців, які чотири роки боронять свою землю, не для українців, які розповідають своїм дітям про війну та голодомори, не для українців, які добровільно здавали кров, гроші, ліки для поранених. Не для українців, які забезпечували свою армію, починаючи зі шкарпеток і закінчуючи ремонтом танків. "Свати" на сьогодні типовий продукт для росіян.

У Маріуполі відбувся допрем'єрний показ "Кіборгів". ВІДЕО

 

Маріуполь першим побачив довгоочікуваний фільм про захисників Донецького аеропорту – "Кіборги". Як розповів режисер стрічки Ахтем Сеїтаблаєв, у знімальної групи не було сумнівів, де вперше показати "Кіборгів". "Маріуполь найбільше місто, яке розташоване найближче до лінії фронту. Тому де, як не тут, – говорить режисер. – Це кіно не просто про захисників ДАП, це кіно про народження нових людей, нової країни". За його словами, кожен персонаж фільму має реальний прототип, і сценарій погоджувався із захисниками аеропорту, вони весь час були присутні під час зйомок, щоб консультувати акторів та знімальну групу.

Як почати тиждень приємно і легко: 6 порад

Розділити сніданок на дві частини. Першу зробити максимально вітамінізованою. Приготувати і одразу випити або сік холодного відтиску (так званий cold-pressed juice), або смузі. Ваша мета – наситити спраглий за ніч організм вітамінами, мінералами і фітонутрієнтами, дати заряд енергії і сил. Збадьорити тіло тренуванням: чи то йога, чи то зарядка вдома, чи то біг на вулиці, чи то тренування у залі. Це приведе в тонус м'язи, розбудить нейро-м'язові зв'язки і забезпечить викид гормонів щастя. Якісно поснідати після тренування, з акцентом на білки в поєднанні зі складними вуглеводами, але трохи почекати з жирами. 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини