MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 вересня 2018

2222 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 вересня

Рада підтримала законопроект про зміни до Конституції щодо курсу до ЄС та НАТО

У Верховній Раді ухвалили рішення про включення до порядку денного 9-ї сесії парламенту та передачі до Конституційного суду проекту закону №9037 про внесення змін до Конституції щодо стратегічного курсу України на набуття членства в Європейському Союзі та в НАТО. За це проголосував 321 народний депутат. Перед голосуванням до парламентарів звернулася представниця президента в парламенті Ірина Луценко, яка зазначила, що євроатлантична інтеграція відповідає національним інтересам України.

Як запобігти "донбасизації" Закарпаття

Головне, що слід зробити, – змінити керівництво області й рішуче очистити вертикаль виконавчої влади та правоохоронних структур на Закарпатті. Лише звільнивши тих, хто відповідає за зрощення корупціонерів і контрабандистів з агентами іноземного впливу й поставивши відданих Україні людей на чолі ОДА, районних адміністрацій, управлінь СБУ, поліції та митниці, зможемо навести лад на Закарпатті. В іншому разі – роздачею паспортів, проповідями в московських церквах і героїзацією борців за "велику Угорщину" справа не обмежиться.

Подвійне громадянство як політичний шантаж у справі Сенцова

Деякі українські правозахисники, з тих, хто в перші дні голодування Сенцова організовував акції під Адміністрацією президента з вимогою до президента України звільнити Сенцова та провокаційними промовками на кшталт "якщо Сенцов помре, то це буде провина Порошенко" – так от, ці правозахисники почали говорити про наявність у мешканців окупованого Криму "подвійного громадянства" як про наявний факт. Вони не намагаються доводити та обґрунтовувати цю тезу. Просто вставляють її у свої промовки так, наче це є реальністю.

Прибрати Медведчука: як позбутися колаборантів у нашому інформпросторі?

Юридично "112" придбав – тримайтеся за стільці – торгівець неновими автомобілями з глухого німецького містечка за 100 км від Франкфурта. У почутті гумору фахівцям із людських душ не відмовиш. Про зв’язок із кумом президента РФ свідчать "усього лише" кадрові призначення в телекомпанії, а також аналіз її контенту. Медведчук тепер не зникає з екранів, він до того ж побратався з колишнім засновником NewsOne Вадимом Рабіновичем, тепер вони разом виступають "за життя" – більш-менш зрозуміло, в якій саме країні та з яким політичним ладом, а NewsOne разом зі "112" співають злагодженим дуетом.

П'ять навичок сучасного успішного лідера

Незважаючи на те, що багато хто хоче почути відповідь, що українські лідери володіють якимось унікальним даром, доступним і затребуваним тільки на наших широтах, моя думка – вимоги до сильних лідерів універсальні. Питання тільки в тому, чи відповідають наші менеджери таким вимогам. Якими ж навичками і вартостями, на мою думку, повинен володіти сильний сучасний лідер? По-перше, розуміти, як працює організація на системному рівні, й розбиратися в деталях. Тобто не тільки бачити картинку цілком, але й уміти заглиблюватися всередину процесів.

Стівен Едельсон: "Новітні дослідження проблем аутизму". ВІДЕО

У Києві відбулася лекція "Новітні дослідження проблем аутизму", яку провів Стівен Едельсон, доктор наук, директор Інституту вивчення аутизму. Понад 300 слухачів відвідали зустріч в Інституті післядипломної освіти ім. Шевченка та ще кількасот приєднались до заходу онлайн. "Я досліджував аутизм більше 40 років у різних сферах. Наразі ми хочемо побудувати вдалі відносини з Україною, заради того, щоб ділитися дослідженнями нашого Інституту й перекладати наукові матеріали українською мовою", – зазначив Едельсон.

Від Стокгольма до Барселони: 6 місць в Європі для подорожей на самоті

Так, мова йде не про Рейк’явік чи якесь інше містечко, а про всю країну. Ісландія – одне з найбезпечніших місць світу, яке до того ж переживає справжній туристичний бум. Аби насолодитися краєвидами Ісландії, потрібно об’їхати принаймні якусь її частину. На щастя, в Ісландію можна їхати на самоті та без прав: пересуватися автостопом країною дуже легко, місцеві й інші туристи охоче підбирають попутників. До того ж, постійна подорож автостопом позбавить відчуття самотності та принесе чимало нових знайомств.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини