MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 травня 2019

2490 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 травня

Президент підписав мовний закон. ВІДЕО

Президент наголосив, що цей закон – "ретельно збалансований" і жодним чином не утискає інші мови.

"Я, до речі, сподіваюся, що й нова влада також, ретельно проаналізувавши закон, імплементовуватиме його норми в життя, підтримає", – сказав Порошенко.

Денисенко вбиває владику Філарета – журналіст

Це культура компромісу та культура тиску. Вони обидві в нас поширені. І вони, що дуже важливо, принципово несумісні.

Культура компомісу передбачає взаємні поступки для виходу на "середнє" рішення. Вульгарно кажучи – як на арабському базарі.

Культура тиску передбачає постійне нарощування ставок конфлікту, поки інший не відверне. Вульгарно кажучи – як у лобовій атаці винищувачів.

Снєгирьов: РФ створює юридичну базу для військового вторгнення в Україну

Наєв вважає, що з військової точки зору, якщо населення окупованих районів Донбасу буде складатися з російських громадян, існує загроза, що Росія захоче їх "захистити" не тільки політичним шляхом.

Підписавши указ про спрощений режим видачі російського громадянства жителям так званих "ДНР" і "ЛНР" Путін фактично узаконює свою військову присутність на окупованих територіях Донбасу і легалізує місцевих бойовиків. У президента РФ будуть підстави говорити, що в Україні порушуються уже не права російськомовних громадян, а безпосередньо громадян РФ.

Портников: Встреча Зеленского с Додоном – первый шаг к легитимизации "российского" статуса Крыма

Игорь Додон после своего избрания президентом Молдовы ни разу не встречался с президентом Украины Петром Порошенко. Причина этого – отнюдь не только в откровенной пророссийской ориентации молдавского президента и его постоянных контактах с Владимиром Путиным. С Путиным постоянно встречаются и Александр Лукашенкои Нурсултан Назарбаев, они возглавляют государства-союзники России. Однако контакты с ними поддерживались и после 2014 года.

Глава МИД Беларуси: Мы хотим больше двигаться в направлении ЕС, но нам мешает одна страна

Предполагается, что позиция Литвы может быть связана со строительством Островецкой АЭС в 50 км от Вильнюса, так как 3 мая МИД Литвы обратилось в Европейскую комиссию относительно «безответственного отношения Беларуси к ядерной безопасности и международных обязательств относительно Островецкой АЭС». 

У Тель-Авіві визначилися 10 фіналістів Євробачення 2019. ФОТО

У півфіналі виступили 17 учасників. До фіналу вийшли представники Австралії, Ісландії, Греції, Білорусі, Сербії, Кіпру, Естонії, Чехії, Сан-Марино і Словенії. Не потрапили у фінал учасники з Чорногорії, Фінляндії, Польщі, Угорщини, Грузії, Португалії і Бельгії.

Укус клеща – что делать, симптомы и лечение

Кстати, надо помнить, что "кусачими" являются и личинки клещей (для насыщения требуется около 5 суток), и нимфы (до 8 суток) и, естественно, взрослый клещ (до 12 суток).

В процессе насыщения масса личинок увеличивается до 20 раз, масса нимф – до 100 раз, а масса самок – до 120 раз.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини