MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 жовтня 2019

273 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 2 жовтня

13 тез щодо "Штайнмаєра": зрада можлива, але її можна відвернути

РФ давала зрозуміти, що не припинить стріляти, доки Україна не піде в "політичну" частину. Для України це означало постійні смерті. Але винною в цьому й відповідальною за невиконання Мінська вважали Путіна. "М'яч на стороні РФ" тощо.

Ватажки бойовиків відреагували на "формулу Штайнмаєра" образами і погрозами

Ватажки підконтрольних Росії терористичних угруповань "Л-ДНР" Денис Пушилін і Леонід Пасічник відреагували на підписання в Мінську "формули Штайнмаєра", що регулює проведення виборів на окупованій території Донбасу та подальший набрання чинності законом про особливий статус регіону.

Курс гривны: аномалия закончилась, началось сезонное падение

Изначально в этом году Украине благоприятствует мировая конъюнктура. Цены на украинский экспорт были высокие, цены на импорт – снижались. Это уже приятно для национальной валюты. Плюс, добавился фактор иностранного участия на внутреннем долговом рынке. В этом моменте должна заиграть тревожная музыка и все могут подумать о теории заговора, о пирамидах гос долга и другой чуши, которой любят кормить доверчивых обывателей.

Студентка, яка загинула при збройному нападі у Фінляндії, виявилася українкою

Як повідомив другий секретар посольства Дмитро Гусєв, дівчина навчалася в коледжі, де стався напад. Загибла була 1996 року народження, у Фінляндії вийшла заміж. Її чоловік не був громадянином ні України, ні Фінляндії.

"Не надо держать нас за аборигенов". Столица Калмыкии вышла на протесты против мэра из "ДНР"

"Мы требовали, чтобы до 1 октября Трапезникова сняли с должности. Мы не были услышаны", – заявил журналистам один из участников митингов Бадма Бюричев.

Умер автор музыки к "Мимино" и "Кин-дза-дза" Гия Канчели

"В течение нескольких десятилетий народный артист Грузии создавал эпохальную музыку для кино и театра и создавал песни и композиции, которые стали визитной карточкой Грузии. Несколько месяцев назад Гия Канчели был назван в числе трех величайших композиторов мира. Наряду с итальянскими композиторами Нино Рота и Энио Морриконе, Гия Канчели считается лучшим", – отмечает телеканал.

Дилема автономії українських університетів

Кілька днів тому у Харкові почула цікаву історія від одного студента Харківського юридичної академії. Минулого року у нього був викладач, який вів який страшенно нудний курс. Ані викладачеві, ані студентам курс був відверто нецікавий. А викладача дратувала навіть назва курсу.

Збірна України з баскетболу здобула три перемоги на чемпіонаті світу

Спочатку Євген Балабан, Антон Мусієнко, Іван Ткаченко та Микита Руслов не залишили жодних шансів команді з Киргизстану, завершивши гру достроково – 22:9. А вже другу перемогу за день українці вибороли в однолітків з Катару – 15:13.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини