MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 лютого 2020

242 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 лютого

9 ключевых фактов об вчерашней эвакуации в Новые Санжары

Из-за действий местных полиция открыла уголовное производство. Видеоматериалов для установления тех, кто бросал камни в автобусы – достаточно.

Капитулянтство Зеленского побудило Кремль нанести по Украине болезненный и унизительный удар

После избрания Зеленского президентом среди некоторых экспертов было распространено мнение, что Кремль не пойдет на обострение со стороны Донбасса и уж тем более – со стороны аннексированного Крыма. Сторонники такой версии полагали, что российскому лидеру Владимиру Путину якобы не было смысла играть мускулами и давить на фоне "миротворческих" лозунгов новой украинской власти и откровенного коллаборационизма части европейских элит.

Снєгирьов: Чому, маючи негативний досвід блокування, керівництво МВС не прийняло рішення щодо евакуації гелікоптерами Airbus H225?

Запитання: чому, маючи негативний досвід блокування можливого приїзду евакуйованих з Китаю у Львівський обласний госпіталь ветеранів війни, керівництвом МВС не було прийнято рішення щодо "переходу у світ нових технологій", а саме: транспортування евакуйованих на територію медичного центру "Нові Санжари" за допомогою гелікоптерів Airbus H225?

Особливий полюс журналістики, який ми недооцінюємо

Є такий особливий "полюс" журналістики – провінційні газети, які я дуже люблю читати. Не обласні, що рясніють сумішшю відверто рекламних і приховано рекламних текстів, а видання дуже маленьких містечок із гордою назвою райцентр. Нині таких залишилося небагато, проте ті, що й досі виходять друком, завжди заслуговують на увагу читача.

Громадянське пробудження: Майдан став точкою, коли все почалося

Водночас нікуди не поділися ті, хто хоче назад, вліво, вправо чи залишатися на місці. Активізувалися й зовнішні сили, які тягнуть нас урізнобіч. Суспільство стало напружуватися, слабка соціальна тканина почала розриватися. Там, де зовнішнє зусилля на розрив було сильнішим, а нитка слабшою, взагалі порвалося.

"Очищуємо країну від бруду": чим малий бізнес заважає Зеленському й Ко

Багато українських політиків бачать економічну модель України іншою: ринки поділені між монополістами – олігархами і транснаціональними корпораціями, а всі робочі місця створені ними. Цей неофеодальний лад має для них одну велику перевагу: немає вільних громадян. Всі або працюють на великих роботодавців, або сидять на соціальних виплатах від держави. Таку економіку легше адмініструвати, а головне – такою країною легше керувати.

Без паники и столкновений: как встречала эвакуированных из Китая Великобритания. ФОТО

Отмечается, что людям привезли все необходимые средства гигиены, сменную одежду. В гостинице есть медперсонал, который будет наблюдать за состоянием прибывших.

Справжня епідемія. Що таке метаболічний синдром – пояснює сімейний лікар

Цукровий діабет, нарівні з атеросклерозом і раком, входить до першої трійки хвороб, що призводять до інвалідності та смертності. За офіційною статистикою, у світі на цю недугу страждає понад 450 млн осіб, і тільки 10% з них хворі на діабет першого типу, який пов’язаний з порушенням вироблення гормону інсуліну. У решти 90% – діабет другого типу. Він є частиною метаболічного синдрому. Ускладнення при діабеті другого типу, зокрема інфаркти та інсульти, призводять до найбільшої кількості смертей у світі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини