MENU

СБУ фабриковало, фабриковало и выфабриковало

1491 0

Минулої п'ятниці Юлії Тимошенко були пред‘явлені чергові звинувачення, зліплені зі шматків справи по ЄЕСУ,закритої всіма судами, включаючи Верховний, тієї що розвалилась ще за часів Кучми.

Аморальністю та нехтуванням елементарних норм закону слідчі замовних справ вже нікого не дивують. Але, навіть у цих нашвидкуруч зшитих шматках, кидаються в очі «новації», що можуть напружити ще не до кінця знищених українських підприємців.

 

Зокрема, Тимошенко інкримінували замах на бюджетні кошти у вигляді подачі заявки на відшкодування ПДВ, яке не було виплачене державою.

 

Тобто, шановні бізнесмени, коли «незаангажовані» податкові органи відмовляться повертати вам ПДВ, проти вас можуть відкрити справу, тому що ваші законні вимоги – це зазіхання на державний бюджет. Відповідно, до «рацпропозиції» винахідливих слідчих СБУ, ви станете злочинцем.

 

Додайте сюди, що справа проти Тимошенко стосується 1997, 1998 років минулого століття. Крім того, нікого не зупиняє той факт, що в цей час Тимошенко вже не працювала в ЄЕСУ у зв‘язку із обранням до Верховної Ради. Але це все не бентежить виконавців «державного» замовлення...

 

Аналогічним по «кмітливості» є звинувачення щодо «підробки» бухгалтерської звітності, враховуючи, що Тимошенко ніколи не працювала бухгалтером.

 

Щоб справу не розглядати в київських судах у зв‘язку із вичерпаним лімітом у столиці кірєєвих, незамінного слідчого Грабіка (він фальшував справи проти Макаренка та Діденка) перевели і зробили керівником слідчого управління СБУ Харківської області, змінивши таким чином прописку справи.

 

Формула їхніх дій зрозуміла: на нові виступи опозиції вони відповідають новими справами. Але ні нові справи, ні кірєєви, ні грабіки їх вже не врятують.

 

Александр ТУРЧИНОВ


 

ТИМОШЕНКО ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини