MENU

В ответ на сенсорную кнопку «регионалы» придумали свою «*уйню»

1187 3

  

Думаю, що в історіїУкраїни ще не було нахабніших шахраїві злодіїв при владі, а ніж сьогоднішні. Здатних правити лише за допомогоюобману, підтасовок,  голосуваннючужими картками, масовому вкиданнюбюлетенів до виборчих урн за потрібнихїм осіб.  Для них це стало такимправилом існування, без якого вони йуявити собі не можуть, що життя буваєбез махлярів, аферистів і шарлатанів.


Вони ніяк неможуть оговтатись від того, що опозиціявисунула настійну вимогу чистого, без плутяг, крутарів голосування народнихдепутатів у сесійній залі ВерховноїРади виключно самим за себе. Особливож введення щодо цього так званої сенсорноїкнопки, яка реагуватиме лише на відбиткипальців тільки однієї особи, за якоюзареєстрований термінал для голосування.


«Регіонали» вважаютьцей спосіб неможливим для застосуванняв Верховній Раді. Позаяк він вибиваєвладу із рук шахраїв і злодіїв.


А як же ж їм,скажіть, будь ласка, отримувати тодіпотрібний результат для голосування.Особливо ж за умов, коли щодо такогопоставлено конкретне завдання на верхніхбантинах влади?


Ось тому-то,сьогодні ми всі й почули з уст головнихі правлячих представників Партіїрегіонів, що мовбито система «рада» ужегеть застаріла, зносилася для того, щобвидавати чесний і правильний результатголосування. Що їй уже аж десять років,і тому її конче необхідно міняти. Іначебто на ній ніяк не можна обладнати450 сенсорних кнопок.


Іншимисловами, вона має працювати так, якпрацювала останнім часом, себто, виходить,видавати тільки  той результат, якийпотрібен донецьким, окупаційній владі.


Це тоді,підкреслю, коли за часів головування вВерховній Раді А. Яценюка вона вже булаобладнана таким пристосуванням іназивалася «рада-3». Але її не встиглиофіційно запустити 2008 року, бо на постспікера зійшов надійний прислужник Партії регіонів В. Литвин, якому, звіснож, зовсім не потрібні були ні чеснеголосування, ні правдивий результат усесійній залі.


Сьогоднідідусь В. Рибак, з котрого промовець, якіз грака соловей, і який замість спікеравсього українського парламенту на цьомупосту представляє в керівництві ВР лишемилу та любу йому Партію регіонів, іоком не змигнувши, заявив, що  начебтопротягом найближчих півроку Національнаакадемія наук України готова розробитиі оснастити Верховну Раду новою системоюдля голосування «рада-4». За його словами,нинішня система голосування вже вичерпаласвій термін експлуатації і пересталабути ефективною і тому буцімто «НАНУкраїни говорить: дайте нам півроку,дайте нам фінанси, і ми представимо вамобладнання і буде голосування тількиіндивідуальне. Варіантів немає». Більшдокладно про це читайте тут.


Ви зрозуміли, що нампропонується?


Вони, в Партії регіонів,у вищих кабінетах Банкової і Грушевськоговже все вирішили за нас усіх, і в нас,таким чином, мовбито «варіантів немає».Що і надалі з тією ж бандитськоюнапористістю, як і раніше, з злодійськимнахабством «регіонали» махлюватимутьіще протягом однієї сесії, а це практичнодо самого вересня 2013-го. Дозволятьголосувати в колишньому злодійськомурежимі і «піаністам», і за «того хлопця»,тобто все як було в останні роки роботиВР.


Іншимисловами, так виходить, коли на всепоглянути збоку, що всі новації щодозастосування в парламенті виключноперсонального голосування, злякали, чияк іще кажуть - забили «регіоналів»,як ведмедя жолудь. На сенсорну кнопкувони знайшли свою муйню з піврічноїдовжини гвинтом…


Науковці, мовляв, ось-осьпочнуть конструктивну розробку системи«рада-4». А ти обдурена ще раз, Україно,зачекай!


Без сумніву, зробленоце лише для того, щоб вирішити всі своїпроблеми по розоренню, розкраданнюнашої незалежної держави, знищенню їїмови, культури, самобутності, тепер, якбачимо, до часу технічного переоснащенняробочих терміналів народних депутатів.Тобто, допоки вони знову наклепають безміри таких законів, як Колесніченка-Ківалова-Литвина-Януковича.А після того хоч ставте поруч із нардепамиі сторожів-вівчарок – головну зрадницькусправу буде зроблено… Пів року дляцього, власне, якраз і досить…   


Але не всіархіви горять. Ось послухайте, щона початку березня 2011 року з цьогоприводу говорив пан Литвин. На йогопрохання фахівці, за участі конструкторасистеми «рада» А. Морозова, менше рокутому назад прийшли до однозначноговисновку: сенсорна кнопка встановленана всіх робочих місцях народних депутатів,перевірена, може надійно працювати.«Включай її в роботу хоч завтра», -говорилося тоді. Потрібна була лишеполітична воля парламенту. А ось їїтільки й не було.


Виникає питання: чомуте обладнання не може працювати нанинішній сесії Верховної Ради, себто,якраз тих пів року, які немовбито потрібнідля розробки системи голосування«рада-4» нового покоління? Що змінилосяза цих одинадцять місяців?


Чи погодиться опозиція,а особливо ж українське суспільство нату всю дурню, котру нині пропонують«регіонали»? Себто, зачекати новоїмодернізації системи для персональногоголосування народними  депутатамиу вищому законодавчому органі держави,яку ще колись почнуть створювати,запроваджувати в практику науковці, ітільки потім колись начебто маємо мизажити чесно. Чи зможемо ми терпіти йдалі всю цю шахрайсько-злодійськунаругу?


Гадаю, що це справжнійвиклик усім нам, друзі українці. 

 

Олександр ГОРОБЕЦЬ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини