MENU

В Киеве «розливайки», как грибы после дождя, растут под детсадами и школами — Бондаренко

387 0

Нещодавно біля станції метро «Житомирська» з боку непарних номерів проспекту Перемоги прямо на тротуарі з'явився єкзотичний торгівельний об'єкт, який сам себе рекламує,як «ШПИЛИ ВИЛИ»  всё для любви». Виникає питання про те, чи найкраще місце для реалізації специфічних товарів цієї мережі вибране міською владою?

Той, хто знає це місце, мабуть погодиться з моїм незадоволенням, адже менше ніж за сто метрів від цього «шпілі» з одного та іншого боку розташовані дві школи. Погодьтесь, що таке сусідство не найкраще.

Це, до речі стосується і так званих «генделиків» та  «розливайок» які ростуть, як гриби після дощу під житловими будинками, дитсадками та школами на житлових масивах.

Не так давно, коли у Києві ще були районні Ради, вони надавали дозвіл на відкриття таких малих архітектурних форм/ скорочено МАФ, а після знищення цих органів самоврядування в столиці ці питання перейшли у відання міської влади, яку кияни не обирали.

Тому у мене таке враження, що ці МАФи, не питаючись у людей, розставляє міська МАФія, а її не цікавлять ні проблеми виховання дітей, ні нічний спокій в мікрорайонах, ні нормальні санітарної умови на входах на станції метрополітену, а лише ГРОШІ.

Враховуючи зазначене, вважаю що тільки повноцінні, обрані громадянами міська та районні Ради, підзвітні перед киянами, здатні забезпечити нормальне життя в місті, а поки вони знищені або заблоковані регіональними зайдами, які Київ сприймають, як поле для наживи, прошу через всі доступні канали інформації тиснути на вищі ешалони влади, домагаючись щоб увесь цей «генделиковий» бруд був зтертий з обличчя нашого Києва. Можливо тоді пани Янукович та Азаров дадуть відповідну вказівку Олександру Попову, який, здається, тільки їх слухається.

 

Володимир БОНДАРЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини