MENU

Азаров пытается узаконить действия Януковича задним числом

563 0


У парламенті зареєстрованозаконопроект № 1207 від 08.01.2013 «Про КабінетМіністрів України» (щодо врегулюванняпитання організації діяльності роботиУряду), ініціатором якого є прем’єр-міністр М.Азаров.

Як пояснює ініціаторзаконопроекту: у зв’язку з рішеннямПрезидента України щодо введення посадвіце-прем’єр-міністрів, які не очолюютьміністерства, та Міністра КабінетуМіністрів України, виникла необхідністьвнесення змін до Закону України «ПроКабінет Міністрів України».

Зазначенийзаконопроект є фактичним визнаннямтого, що дії Президента є незаконними,і їх тепер намагаються узаконити заднімчислом. Янукович вже порушив закон, аКабмін намагається прикрити ці порушеннята виправдати його дії. Це справжняганьба для Президента. Адже хто-хто, агарант повинен діяти суворо в законодавчомуколі, а не роздувати штат міністрів,витрачаючи бюджетні гроші на зарплати«своїм» людям. Схоже, у В. Януковича незалишилося аргументів для власноїкоманди, ніж посади, яких треба всебільше і більше.

Я переконаний, щоопозиція повинна виявити принциповістьта наполягати на створенні спеціальноїслідчої комісії для виявлення порушеннянорм чинного законодавства ПрезидентомУкраїни В. Януковичем.

 

Олександр Бригинець


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини