MENU

Ляшко взял в помощники скандальную экс-регионалку Шилову, которая ненавидит Тимошенко

1360 0

 


Не вийшло в Шиловоїпотрапити до Верховної Ради депутатом- на мажоритарному окрузі в своємурідному Новомосковську поступиласярегіоналу Солошенку - то знайшла спосібпротиснутися до парламентупомічницею-консультантом. ВіднедавнаВікторія Віталіївна надає свої послугиОлегу Ляшку


Незважаючи на виключенняз фракції БЮТ у ВР минулого скликання,Олег Ляшко залишився вірним прихильникомЮлії Тимошенко: активно виступав за їїзвільнення на ток-шоу, критикувавЯнуковича за утиски демократії, придушеннясвободи слова та політичні репресіїпроти опозиції.


А от Шилова післязвільнення з посади гендиректоркиДніпропетровської ОДТРК проголосилаЮлію Володимирівну ледь не своїм кровнимворогом і полум'яно таврувала прем'єркуганьбою під час президентської кампанії,агітуючи за кандидата-прагматика ігосподарника Януковича як єдиний шляхпорятунку країни, в тому числі відпопулістки Тимошенко.


Чи достатньо в курсідепутат про політичну кар'єру новоспеченоїпомічниці і чи не поквапився він зісвоїм рішенням? Якщо Юля для нього -святе, то чи не нагрішив він з Шиловою?


У листопаді-грудні 2004року, будучи редактором соціально-політичнихпрограм Дніпропетровської обласноїдержавної телерадіокомпанії,  ВікторіяШилова брала участь у місцевому Майдані,підтримуючи Віктора Ющенка. Одначе вжена наступних виборах пройшла в депутатиоблради по списку Блоку Лазаренка,фракція якого разом Партією регіонівта КПУ створили біло-блакитно-червону,«антипомаранчеву» більшість. НевдовзіШилова стає гендиректором ДОДТРК.

Націй посаді вона перебувала до конфліктуз тодішнім головою облдержадміністрації,спочатку «ющенківцем», а потім«тимошенківцем» Вікторем Бондарем.Тривала боротьба Вікторії Віталіївниза гендиректорську посаду, що знайшласвоє пряме й детальне відображення вефірі обласної студії державноготелебачення, зокрема у вигляді спеціальноготелемарафону, закінчилася не на їїкористь. 

У своїх коментаряхШилова заявляла, що до її зняття зкерівної посади доклалася сама ЮліяТимошенко, на той час прем'єр-міністрУкраїни. При цьому звільнена посилаласяна інформацію, отриману від очільникаДержкомтелерадіо Анатолія Мураховського.Тодіж вона оприлюднила своє бажання створитий очолити міністерство пропагандиУкраїни. 

Після певної паузи вполітичній активності, протягом якоїШилова зблизиласяз СПУ Олександра Мороза, очолившимісцевий осередок громадської жіночоїорганізації, котрою на всеукраїнськомурівні керувала соціалістка ВалентинаСеменюк, Вікторія Віталіївна знайшлазастосування своїм різноманітнимталантам в «біло-блакитній» команді.


У президентську виборчукампанію вона активно агітувала заЯнуковича і ще палкіше - протисвоєї особистої кривдниці Юлії Тимошенко.Так, Вікторія Віталіївна запам'яталасядніпропетровським глядачам численимителевізійними сеансами з викриття всієїпідноготної політичної кар'єри йбізнесової діяльності прем'єрки. Особливояскравим став номер зпродуктовими наборами від БЮТ зпростроченим терміном давності, названийВікторією Віталіївною "Сдохни, НЕмой народ".


В.Шилова на 34 телеканалі


При цьому надніпропетровських телеекранах Шиловаз'являлася з косою «а-ля» Тимошенко. ЦимВікторія Віталіївна ніби підкреслювала,що їй така зачіска більше пасує. А щевона дорікала Леді Ю неукраїнськимкорінням, називаючи її «вірменськоюдівчинкою» за прізвищем Грігян.

Цілкомприродно, що вдруге мандат депутатаобласної ради Вікторія Шилова здобулавже в списку Партії регіонів. Її заслугибули оцінені партійним керівництвомгідними посади заступника облради.«Медовий місяць» Вікторії Віталіївниз ПР протривав два роки і ознаменувавсянародженням другої дитини, цього разудоньки, що є особливо видатним фактом,враховуючи незаміжній (причому вже двічі,так само як Віктор Федорович несудимий)статус суспільно-політичної активісткита її граничний для репродуктивноїфункції вік.

Вікторія Віталіївнабула виключена з ПР та звільнена з посадизаступника голови Дніпропетровськоїобласної ради після того, як вонавідмовилася голосувати за відозвуоблради на підтримку діяльності міністраосвіти Дмитра Табачника. 

Сама жШилова додає до причин сурових санкційщодо неї з боку місцевого керівництваПР, її критичне ставлення до запроваджуваногона Дніпропетровщині пілотного проектумедичної реформи і активну протидіюноваціям, які призводять до скороченнялікувальних закладів, а відтак позбавляютьнаселення права на отримання необхіднихмедпослуг. 

За словам опальноїрегіоналки, вона була виключена без їївідома, не маючи можливості захиститивласну позицію. В Партії регіонів Шиловійзакидають порушення партійної дисципліни,використання службового становища йзастосування адмінресурсу у власнихцілях, що проявилося в організаціяхпублічних заходів, як от зустрічей вдержавних установах з трудовимиколективами та ще й в робочий час.

Такожсеред пунктів звинувачень фігуруютьантисемітизм і ксенофобія в матеріалах«Правого берега» - газети,яка редагується і випускається ВікторієюШиловою.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини