MENU

Своей надменностью Зарубинский раздражает Анну Безулик

1325 6


У Анни Безулик алергіяна Олега Зарубінського


Це також можна назватипсихологічною несумісністю або щечимось подібним. Принаймні, до такихвисновків спонукають ефіри за участюнародного депутата - колишньоголитвинівця, а нині регіонала.


Почалося це в "РеcПубліці"на 5-ому і продовжилося в "Справедливості"на "Інтері". Серед всіх гостейстудії Олег Зарубінський отримує відАнни Безулік найбільше зауважень, ефірне обходиться без суперечок і взаємнихпретензій між ними. 

Я в жодномуразі не жалію новоспеченого регіонала,мені навіть цікаво за цим спостерігати.Але якби він був опозиціонером, то я бйому поспівчував. Можливо, так Безуликреагує на надмірну пихатість Зарубінського?Чи в чоловіка якісь не підходящіфлюїди.

Остання "Справедливість"не стала винятком. Не допомогланавіть висловлена регіоналом на початкупрограми впевненість у комфортностіефіру для всіх його учасників.

Протягомпередачі між Безулик і Зарубінськимсталася не одна словесна міні-сутичка,в якій депутат опинявся в ролі ображеногоі ущемленого в правах на репліку. А наобличчі Безулик можна було побачитинеприязнь та роздратування. 

Олексій Мазур


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини