MENU

«Договариваться с «регионалами» нельзя, иначе ты — заложник» - Москаль

1820 1

РішенняВищого адміністративного суду стосовнопозбавлення депутатських повноваженьБалоги і Домбровського це, звісно,нонсенс і маразм. Воно суперечить нете, що Конституції, законам, але іздоровому глузду, і, безумовно, отримаєнегативну оцінку в Європейському судіз прав людини. Опозиція, звісно, виступаєкатегорично проти, оскільки це рішеннястало небезпечним прецедентом, щовідкриє двері для подальших репресійщодо опонентів влади.


Але тут є і іншийбік медалі. Навіщо було Віктору ІвановичуБалозі водити за руку молодшого брата Павла Івановича Балогу по всім кабінетамвлади (маю інформацію, що вони дійшли ідо найвищих кабінетів) коли у них булипроблеми на окрузі, і клястися, що Павловступить у фракцію ПР, якщо регіоналипогодяться з його «перемогою» поХустському округу? До речі, теж саменапевно обіцяв і Домбровський – аджевін, фактично, вигриз перемогу у кандидатавід «Батьківщини». Навіщо було ПавлуБалозі писати заяву про вступ до фракції ПР навіть до дня виборів (!), а потім їїдезавуювати? І, зрештою, чому, коли уйого брата виникли проблеми ВікторБалога побіг домовлятися з владою, а недо опозиції, як він це робить тепер?Відповідь проста, як колір супермаркету«Барва» в Хусті – подібні люди вважають,що з владою можна про щось домовлятися,і грати в пінг-понг. Ніяких домовленостейз цією владою бути не може, інакше ти –заручник! До речі, ця ситуація вкотредовела, що «незалежних» кандидатів неіснує – де тепер ті незалежні? Або уфракції ПР, або, як Балога з Домбровським,бігають по судах.


Доречі, я особисто знайомий з ЯнуковичемАзаровимЛьовочкінимРибаком і з 90-хроків товаришую зі Жванією, який, засловами депутата від УДАРу Негоя, заруку водив його до Клюєва домовлятисяпро вступ до ПР. Чому до мене за п
ятьроків попередньої каденції ніхто зтакими пропозиціями не підходив? ЧомуЖванія, який сидів поруч, навіть ненатякнув про це? Тому що знають: якщо інатякнуть про якусь розмову, то я пошлю.І одразу повідомлю про це керівництвофракції.


Окрематема з Кармазіним. Він, як і ще одинколишній депутат Тарас Чорновіл (що неможе і дня прожити без критики нашоїфракції і особисто Яценюка), залишившисьбез мандатів, пішли підробляти у влади.І вони не розуміють, що колись влада їхтеж кине, як кинула і Балогу.

Hennadii Moskal 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини