MENU

Азаров «насилует» Киев за его же деньги - Бригинец

363 0

Передача Кабміном докиївського бюджету 40 млн. грн. напроведення робіт над залишками Десятинноїцеркви - це підтвердження того, що звеликою ймовірністю плани про будівництвоцеркви над Десятинною можуть бутиреалізовані.

Але допустити цьогоне можна. Адже це охоронна зона СофіїКиївської та Києво-Печерської Лаври,будівництво в якій необхідно погоджуватиз ЮНЕСКО. Більше того, законодавстводозволяє відбудову пам'ятки лише тоді,коли достеменно відомо, якою ця спорудабула. Інформації про вигляд Десятинкинемає. Тож пам'яткою є саме їїфундамент.

Київ фактично «ґвалтують»за його ж гроші. В киян ніхто не питаєпро те, чи подобається їм те, що державазабирає з бюджету м. Києва понад 8 млрд.грн., які столиця могла витратити наважливі для неї об’єкти, статті чинапрямки. Так само ніхто не питає в киянчи потрібні їм «великодушні подарунки»від держвлади, які вона «дарує»цілеспрямовано на речі, які абсолютноне потрібні Києву. Таким подарунком відКабміну стали гроші на проведення робітнад залишками Десятинної церкви.

Відповіднідії навколо Десятинної церкви можутьбути провокацією ще більшою, ніж арешт Ю. Тимошенко та Ю. Луценко. Мені здається,що влада має «синдром камікадзе», аджев цьому питанні вона хоче зітнути лобамирізні громади. Якщо так, то хай робитьте, що запланувала, адже це прискоритьїї самознищення.

Як відомо, уПарламенті зареєстровано законопроектпро відродження Десятинної церкви уКиєві, згідно з яким передбачаєтьсябудівництво нової церкви, і проектплатформи під нову церкву над підмуркамиДесятинки. Ініціатором законопроектує депутат від Партії регіонів, представникпрезидента у Парламенті Ю. Мірошниченко.Хоча насправді офіційно жодні рішеннящодо будівництва на підмурках Десятинноїцеркви не прийнято.

Олександр БРИГИНЕЦЬ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини