MENU

Генпрокуратура и АП превратила суд по делу Щербаня в безумие - Турчинов

3567 0

Генеральна прокуратура та адміністрація президента «почали перетворювати на божевілля судовий процес у справі Щербаня».


«Головним свідком від Генпрокуратури по справі Щербаня виявився присипаний нафталіном штатний «стукач» ГПУ. У своїй брехні він посилався на померлих людей, які не можуть ні спростувати, ні підтвердити цю словесну маячню», - наголосив Турчинов.

Він додав, що «сьогодні це божевілля посилили рішенням суду про недопуск народних депутатів».

Олександр Турчинов зазначив, що відповідно до цього «ганебного рішення», жодного народного депутата не допускають до судової зали, «навіть тих депутатів, яких вчора не було у суді».

«Це все одно, що видаляти людей за ознакою «робітник» чи «селянин», - обурився він, додавши, що «режим Януковича демонструє зневажливе ставлення до Конституції та законів».

При цьому політик додав, що намагався потрапити до зали суду, пред’явивши паспорт громадянина України, «як пересічний громадянин».

Однак, за його словами, охорона суду заявила, що «громадян України наказали також не пускати».

«Люди, які називають себе суддями, знущаються не тільки над здоровим глуздом - вони топчуться по Конституції і закону», - сказав Олександр Турчинов.

Він наголосив, що недопущення народних депутатів та громадян на сьогоднішнє засідання суду без будь-яких пояснень «є ще одним доказом того, що ініційоване адміністрацією президента брудне шоу повністю провалилося».

Турчинов відзначив, що «цей судовий фарс над лідером опозиції, який чиниться напередодні саміту Україна-ЄС, загрожує для країни міжнародною ізоляцією».

 

Пришествие


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини