MENU

Иностранцы удивляются: Россияне записали метеорит с любых ракурсов, а в США нет записи падения самолета на Пентагон

655 0

В соціальних мережах не вщухає полеміка навколо метеоритного дощу, що пройшов у п'ятницю над Челябінськом. Через добу після НП в дискусію включилися інтернет-користувачі з усього світу. Хештег # RussianMeteor упевнено лідирує в світових трендах Twitter.

У більшості коментарів переважають песимістичні настрої, люди за кордоном пишуть про наближення кінця світу, міркують, яким міг би бути збиток, якби метеорит вибухнув над більш великим містом.

Багато іноземців висловлюють свої співчуття росіянам і висловлюють надію, що більше нічого подібного не трапиться: "Моє серце з вами, росіяни, дуже шкода постраждалих, бажаю їм добра і якнайшвидшого одужання», - написав користувач із США в Twitter.

Зустрічаються й інші, несподівані, коментарі. Серед них є захоплені і навіть заздрісні записи. З деяких коментарів ясно, що багато людей за кордоном вперше дізналися про існування такого міста, як Челябінськ, а деякі з них в буквальному сенсі відкрили для себе невідому, безстрашну Росію.

Іноземці дивуються, як жителям Челябінська вдалося зробити так багато відеозаписів падаючого метеорита. "Чому у всіх росіян в машині виявилася прикріплена камера?" - запитує читач німецького журналу Spiegel. "Чому в Росії у всіх камери в машинах, це закон якийсь?" - задає схоже запитання американський користувач.

Йому вторить інший користувач: «Росіяни записали падіння метеорита хрін знає, зі скількох ракурсів, а в американців немає запису, як сраний літак падає на Пентагон??». І ще кілька користувачів висловилися так: «Чому все цікаве завжди відбувається в Росії?» І «Росіяни навіть знають, де метеорити падають. Знімали їх з різних точок. Їх ПРО перевершує нашу на кілька десятків років!».

kotobood


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини