MENU

После того, как Тимошенко бросили в тюрьму, чиновники стали больше воровать

476 1

Прочитав інтерв'ю Лещенка, в якій він каже, що прецедент Тимошенко, мовляв, закладає в суспільстві принцип невідворотності покарання, і це так налякає чиновників, що вони двічі подумають, перш ніж красти або надужувати владою.

Давайте проведемо простий експеримент: підніміть руки, хто за останні два роки, після появи «прецеденту Тимошенко» відмітив зменшення корупції, чи більший острах чиновників перед незаконними приватизаціями, порушеннями прав громадян, абощо. Ніхто? Я так і думав.

Таким чином, по факту виходить, що «прецедент Тимошенко» створив протилежний ефект. Чиновник зовсім не перестав боятися. Навпаки, він усвідомив, що ВІДДАВАТИ КРІСЛО І ВЛАДУ НЕ МОЖНА. Тебе тут же роздеруть на шматки «молоді вовки», байдуже при цьому, винний ти, чи невинний. Роздеруть просто тому, що їм хочеться їсти. Отже, якщо раніше чиновник дійсно двічі думав, перш ніж щось украсти, і вигадував хитромудрі схеми, щоб хоча б виглядати цивілізовано. То тепер він краде ВІДКРИТО, бо уже не планує полишати своє місце. Він за нього буде чіплятись руками, ногами, зубами і ратицями.

Так що справа Тимошенко лишиться «справою Тимошенко», а чиновники красти будуть тільки більше.

 



Вячеслав ІЛЬЧЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини