MENU

Верховную Раду разблокируют силой, а наиболее активных оппозиционеров отправят за решетку — Соскин

559 0

Протягом найближчого часу в Україні може розпочатися повноцінна політична криза, яка втілиться у тому, що Верховну Раду розблокують силовим шляхом, а найбільш активних опозиційних депутатів позбавлять недоторканості і запроторять за ґрати.

Режим Януковича продовжує наступ на політичну опозицію і на весь український народ. Після того, як 18 лютого під час подій біля Гостинного двору міліція брутально побила народних депутатів, і одного з них затримала та доставила в автозаку у відділок, можна очікувати, що «Сім’я» таки дасть наказ про початок силового варіанту у стінах Верховної Ради.

Очевидно, правлячому режиму зараз потрібно захопити Верховну Раду, щоб вести засідання і приймати ті чи інші рішення. Тоді вони зможуть проголосувати за те, щоб всіх опозиційних депутатів, які вже перебувають під слідством, позбавити недоторканості. Як тільки їх позбавлять недоторканості, прокуратура має право легально їх заарештувати, як це було з Луценко і Тимошенко. Якщо дійсно події розгортатимуться за таким сценарієм, то можна припустити, що арештовано буде щонайменше 20 депутатів. І їх кинуть у в’язницю так само, як свого часу кинули Волгу – коли свого ж запроторили в карцер на 5 років...

 

Олег СОСКИН

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини