MENU

«Регионалы» не будут проводить перевыборы на фоне разбитых дорог и задержки зарплат

475 0

 

Тема з достроковими виборами – чистої води базарний блеф.

 

По-перше. Ніякої чистої мажоритарки не буде. Комуністи однозначно за це не проголосують, враховуючи їхній «успіх» на округах

 

Друге. Для дострокових виборів потрібен не лише указ Януковича, а ще й 226 голосів за внесення змін до бюджету на фінансування виборів.

 

В такому випадку чисто гіпотетично можна домовитися з комуністами, але при умові, що вибори проходять за старою системою. Але питання – чи захоче Петро Миколайович, якому на попередніх виборах майже ніхто не пророкував проходження у ВР, знову ризикувати. Тому для нього краще синиця в руках, ніж 100 мільйонів на нові вибори.

 

Третє. Не факт, що Партія регіонів зможе повторити свій успіх. Минулі вибори як-не-як проходили в ура-форматі на фоні Євро-2012 і заасфальтованих доріг. Ці пройдуть на фоні розбитих доріг і затримки зарплат бюджетникам.

 

Четверте. Знову ж таки гроші. На кампанію. Для Партії регіонів - це щонайменше 200 мільйонів доларів. З однієї сторони - це одна «вишка Бойка», а з іншого - не такі вже й малі гроші, щоб в нинішній ситуації хтось з промисловців міг просто так взяти і витягнути з обороту.

 

Можна звичайно знайти аргументи на користь перевиборів. Але тоді сценарії будуть на стільки фантастичні, що Макіавеллі здасться пацаном на фоні Януковича. А це, як ви розумієте, малоймовірно.

Юрій Палійчук

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини