MENU

В России считают, что Сталин создал Украину

371 0

Мабуть це просто інша система мислення, що вмикається при оцінці одних фактів та вимикається за інших обставин.

Цитуємо останній пост відомого російського історика та публіциста Ніколая Старікова та його інтерв’ю кримському телеканалу:

«Именно он (Сталин) на сложнейших переговорах с англичанами в 1943—1944 гг. отстоял право Украины на Львов. Именно он присоединил к Украине Западную Украину и ту часть австро-венгерской территории, что сегодня называется Закарпатской Украиной...».

і ще

«Случись что с Россией, не дай Бог, тут же придут и разорвут Украину на части. Поляки за Львовом, румыны за Бессарабией, турки — за Крымом. Вывод прост — Украина может быть только вместе с Россией...».

Цікаво, хто розхапав би знесилену та голодну Росію, якщо би не вдалося силою утримати Україну у 18-20 роках. Та й зараз бажаючих відхопити достатньо.

У черговий раз багатомільйонній українській нації відводиться роль меншого брату, що неспроможний на утворення та об’єднання власної держави. Певно саме Сталін не винищував українців, як етнос, певно не знищувався мозковий центр нації, на основі чого і повинна будуватись незалежна держава.

Олександр ДЕМЧЕНКО sash_demchenko

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини