MENU

Врачи клиники «Шарите» не смогли провести обследование Юлии Тимошенко

959 1

Німецькі лікарі клініки «Шаріте» так і не отримали від влади офіційне повідомлення про те, коли їм буде надано дозвіл на зустріч з лідером опозиції Юлією Тимошенко.

23 лютого німецькі лікарі планували обстежити Юлію Тимошенко, однак, з надуманих причин тюремники відмовили у зустрічі. Медики клініки «Шаріте» до цього часу так і не мають інформації щодо можливої дати зустрічі. З надуманих причин лікарям не дозволили зустрітися з Юлією Тимошенко у суботу, а тепер, незрозуміло на яких підставах, зволікають з відповіддю щодо дати приїзду.

Теза влади про те, що німецькі лікарі не могли зустрітися з Юлією Тимошенко, оскільки це неможливо у вихідні дні, не витримує жодної критики, бо медики клініки «Шаріте» неодноразово приїздили до Юлії Тимошенко у суботу-неділю, щоб провести обстеження і проконтролювати хід лікування.

Невизначеність питання щодо приїзду німецьких лікарів з боку влади означатиме лише одне - режим має намір продовжувати провокації щодо Юлії Тимошенко і цілеспрямовано не допускає до лідера опозиції незалежних лікарів, аби так звані 
«медичні комісії», підконтрольні Банковій, продовжували розповсюджувати неправду щодо стану здоров’я Юлії Тимошенко.


15 березня 2012 року Європейський суд з прав людини в приписі в рамках 39-го правила регламенту своєї діяльності встановив процедуру для уряду України про лікування Юлії Тимошенко, згідно з яким незалежні лікарі, а це лікарі берлінської клініки «Charité», повинні ухвалювати всі рішення, пов'язані з її лікуванням.

 

Юлія ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини