MENU

«Сегодня праздник встречи с Богом, который важнее всех богатств» - Турчинов

1009 1

 

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Сьогодні свято Стрітення. Стрітення, тобто зустріч праведного Симеона з Господом, відбулось, коли Ісуса за традицією вперше після народження принесли до храму.

Симеону за його праведність було обіцяно, що він не помре, доки не зустріне свого Господа. Ця зустріч відбулась наприкінці його життя. По суті, заради цієї зустрічі він і жив.

2000 років тому Ісус прийшов на Землю, але і досі кожен, хто бажає, може зустрітися з ним. Чомусь більшість людей  проживають свої життя навіть не задумуючись про це. Вони вважають себе мудрими, талановитими, везучими та ініціативними. Вдало зраджують, мудро не висовуються, талановито привласнюють чуже  або ініціативно виконують злочинні накази. 

При цьому вони дійсно думають, що життя вдалось і, переступивши кордони моралі, вони досягли кар'єрного росту, заробили грошей, забезпечили свої сім'ї та подбали про своїх дітей. Але вони пройшли повз, і не зустріли Того, для зустрічі з ким, по суті, народились, - свого Спасителя. Вони Його проміняли на суєтні умовності достатку і становища в суспільстві, отримавши  у довісок до цього безпросвітний морок душі та забуття.  І навіть приходячи до храму у святкові дні, щоб поставити свічку, вони не зустрічають там Господа. Для них Його немає там, тому що не в цьому сенс і ціль їх життя, пустого та безцільного.

Друзі, сьогодні Стрітення, свято зустрічі з Господом, зустрічі, яка важливіша за усі багатства Землі, зустрічі без якої немає в житті ніякого сенсу!»

 UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини