MENU

После суда Пилипишин удалил свой аккаунт в Facebook

695 0

 

25 лютого 2013 року в Голосіївському районному суді міста Києва слухалася справа проти колишнього голови Шевченківської районної державної адміністрації міста Києва Віктора Пилипишина, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем ч. 2 ст. 364 УК України.

 

По закінченню судового засідання Віктор Петрович відмовився спілкуватися з журналістами та швидко покинув будівлю суду через чорний вихід. Проте активісти ВО «Свобода» перекрили дорогу його автомобілю та вимагали Віктора Пилипишина вийти до громадськості та відповісти на запитання журналістів. Однак екс-чиновнику чи то забракло сміливості, чи то не було що відповісти журналістам, під гасла «Пилипишин вийди до людей» він так і залишався сидіти в своєму лексусі. Після чого на його сторінку в фейсбуці посипалося багато запитань, через що екс-чиновник вирішив «залягти на дно» та 26 лютого 2013 року видалив свій аккаунт у фейсбуці. Напевно Віктор Петрович не з’явиться в соцмережах раніше судового засідання яке перенесли на 26 березня 2013 року.

 

Як відомо, В. Пилипишина звинувачують у незаконній передачі у власність приватній структурі житлового будинку за явно заниженою ціною. Друга кримінальна справа стосується рішення про передачу у власність тій же приватній структурі будівлі вечірньої школи попри те що відчужувати установи освіти заборонено законодавством. У листопаді 2012 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом підробки виборчих документів та їх використання, що вплинуло на результати голосування виборців у рамках виборчого округу №223, за ознаками злочину ст. 158 ч. 3 Кримінального кодексу («Фальсифікація виборчих документів»).

 

 

novosti_o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини