MENU

Тигипко взялся объяснять почему нечего есть, когда всё есть

1070 2

Найближчим часом я разом з моєю командою розпочну новий проект, присвячений економіці. Ми готуємо низку інфографічних матеріалів та відеороликів, які в доступній формі пояснюватимуть складні економічні процеси.

Чому це важливо? Зараз у світовій економіці посилюються проблеми, і економіка нашої країни відчуває це на собі. Тож людей дедалі більше турбує, що буде з гривнею, на які професії буде попит, у що краще інвестувати кошти, чи зможе Україна обійтися без зовнішніх запозичень. Між тим, не маючи спеціальних знань, досить складно розібратися в економічній ситуації та виробити власну лінію поведінки. Тому ми вирішили розпочати цей проект, який допоможе кожному скласти цілісну картину економічних процесів.

Надсилайте ваші пропозиції стосовно тем, які вас цікавлять, на поштову скриньку [email protected], і я разом з експертами підготую матеріали, на основі яких ви зможете орієнтуватися в тій чи іншій економічній проблематиці та робити власні висновки.

Крім того, найближчим часом я продовжу зустрічатися з відомими економістами та політиками, які в різні часи мали досвід подолання кризових ситуацій в економіках своїх країн та сформували власний погляд на те, як розвиватиметься світ надалі. Обов'язково розповідатиму вам про результати цих зустрічей.

 

Сергей ТИГИПКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини