MENU

Диктат тотального «беспредела» подходит к концу - Турчинов

770 0

 

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

 

«Сьогодні Юрій Луценко проголосив своє останнє слово, і на цьому завершився судовий процес, вірніше судовий фарс, де намагались його звинуватити.


Жоден свідок не підтвердив фальшиві звинувачення ГПУ... У них не вірить ніхто. Більше того, ніхто не може пояснити та обґрунтувати звідки взялися чотири з половиною роки ув‘язнення для Юри у звинуваченні, починаючи від самих прокурорів і закінчуючи суддями, які навіть не намагалися зробити вигляд, що судять об‘єктивно та неупереджено. А навіщо? За них же все зроблять в Адміністрації президента: напишуть, підведуть «доказову» базу, надрукують. Залишиться лише відкрити рота та прочитати... 


По завершенню цього «дійства» мав можливість поспілкуватись з Юрою. Він бадьорий... Ми обговорили участь у майбутніх виборах та перемогу опозиційних сил. У нас немає сумнівів у нашій перемозі. Не колись у майбутньому, а вже у цьому році диктат тотального «безпрєдєла» безславно та ганебно закінчиться!»

 

 

UAINFO

 


ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини