MENU

Называть имена помощников депутатов от Оппозиции может быть опасно - Бригинец

319 0

Рух «Чесно» звернувся до нардепів з вимогоб оголосити імена своїх помічників.... Я розумію, коли йдеться про тих помічників, що працюють виключно в команді опозиційного нардепа і є держслужбовцями (у мене такий один - Oleksandr Fedorenko він же - заступник голови Киівськоі парторганізації Батькывщини). 


Що стосується людей, які працюють зі мною за сумісництвом чи на громадських засадах, то вимога руху «Чесно» як мінімум не етична, якщо не відверто провокаційна. 


Чи рух «Чесно» не знає, що оприлюднення імен тих, хто працює з опозиціонерами може завдати школи цим людям? Чи вони навмисно прагнуть створити проблеми для помічників на основному місці їх роботи? Мої помічники - не бізнесмени. Вони працюють в різних установах і фірмах, які контролюються людьми, що солідарні зі владою, бодай публічно. А «Чесно» вимагає не лише назвати імена моїх активістів, а й зробити контрольний постріл в голосу - вказати місце їх роботи. Це що - провакація проти опозиції?


Згоду оприлюднити свої імена як моїх помічників з тих хто працює на громадських засадах дали Галина Занько та Вадим Медяник

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини