MENU

Янукович сознательно ограничил себя от доступа к информации

474 0

Після «монологу з країною» в інформпросторі з'явилась байка про те, що хтось поганий обмежує Янука від доступу до інформації. Як в 21-ст в інформаційну еру можна когось обмежити в доступі до інформації? Що злі боярє тримають його в підвалі, що він не має доступу до інтернету? Читай, інформації.

Не хоче знати.

Ось дивіться, в ті давні часи, коли не було інтернету і був масовий вбивця Сталін, в нього було 3 СТРАТЕГІЧНИХ розвідки. Одна в складі Наркомату оборони, інша Наркомату внутрішніх справ і одна в безпосередньому підпорядкуванні Сталіну. Навіщо? Тому що Сталін хотів мати достовірну інформацію. А ще Сталін тримав коло себе був Молотова, який прямим текстом міг сказати: Сталін - ти не правий.

Якщо Янукович живе в паралельній реальності - то це лише його відповідальність. А хотів би мати достовірну інформацію - підлеглі йому б надали. Пост.совєцькі чиновники, як собаки, без слів розуміють запити господаря.

А те, що янукович не хоче знати об'єктивної ситуації - це звісно дуже і дуже погано. І для нього і для нас. Для нас, бо ситуація в країні гірше і гірше. Для нього, бо ризикує повторити долю багатьох інших диктаторів-самодурів.

 

 

 

ukrcentr


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини