MENU

Пресс-конференция Януковича — сиквел его «Диалога со страной»

460 0

Віктор Янукович на своїй прекрасній прес-конференції, яка більше нагадувала сіквел «Діалогів», які були у минулу п’ятницю сказав, що, може, і помилує Юрія Луценка. У потоці незв’язних слів було чітко сказано: «Коли закінчиться касаційний суд, якщо він його не звільнить, я буду розглядати питання про помилування»…


Отже, гарант сподівається, що його іще разок запросять пофографуватися у Брюссель, адже він помилував аж одного ув’язненого лідера опозиції. Ех, ну, прямо - цар Соломон недороблений)))


Для Луценка такий варіант не підходить. Він уже заявляв , що цей варіант не прийме. По-перше, це кардинально відрізняється від його принципової позиції, по-друге, якщо він прийме помилування – значить, визнає, що наробив «дурниць і допоміг своєму водію» - як резюмував суть справи сьогодні на прес-конференції Янукович.


Отже, ми у майбутньому можемо побачити комічну картину. Луценка витурюватимуть із Менської колонії з папірцем про помилування, а він вперто клеїтиме конверти, сидячи на ґанку.


А от Тимошенко не звільнять ні за яких умов. Янукович неодноразово сьогодні повторив, що вона злочинниця і бла-бла-бла….. Ну, і звісно, «чего вы не аплодируете?»

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини