MENU

У Василия ЕДАПСовича Грицака сегодня день рождения

1327 0

Михаил Бродский поздравил «регионала» Василия Грицака, владельца скандального концерна ЕДАПС, с днем рождения.
 
Любий Василю Едапсовичу Грицак!
 
Щиро вітаю вас зі знаменною датою вашого народження. Того дня, коли ви прийшли у цей світ, багато людей заплакало в передчутті системної ЄДАПСації країни і перспективи працювати 3 дні на рік лише, щоб забезпечити роботою вашу передову фірму, яка створила стільки робочих місць і сплатила стільки податків, що аж вражає.
 
«Дуже прикро», що ваші спроби заборонити Держкомпідприємництву займатися дерегуляцією ЄДАПСа ні до чого не привели.
 
Завдяки вашій діяльності, любий наш Василю Грицак, моєму синові вдалося покращити якість кондитерських виробів у «Калині», вистоявши у боротьбі з нашою «червонопрапорною» санепідемстанцією.
 
Завдяки вашій турботі збільшився продаж матраців на фабриці «Венето». Після присланих вами перевірок якість продукції стала ще краща, що також позитивно позначилось на рівні продажів фабрики мого сина.
 
Наша Служба була відновлена Президентом завдяки вашим героїчним зусиллям. Коли всі в країні усвідомили, що тільки наявність нашої Служби може допомогти українському народу позбутися багатьох непотрібних бланків, на які люди витрачають гроші з бюджету власної родини замість того, щоб купувати дітям цукерки, а бабусям і дідусям - ліки.
 
Сподіваюсь на нашу подальшу конструктивну співпрацю задля добробуту українського народу. Ще раз зичу вам здоров`я та успіхів у вашій надважкій праці.

 
Михаил БРОДСКИЙ

 

ГРИЦАК ВАСИЛИЙ НИКОЛАЕВИЧ. ДОСЬЕ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини