MENU

Шустер LIVE сползает до уровня российских шоу

991 2

Подивився Шустер-Live і щось мені це нагадало.. А-а, згадав! Кисіль-шоу дворічної давнини. Мулуваті придворні політолухі, завчені фрази з ранкових газет, і Сам попередник попередників – Микола Янович власною персоною.

Послухав хвильку про вихід на стабільний шлях розвитку, про підвищення покращення нашого завтра-вчора і плюнув.

 

Зрозуміло, що нічого з цього трикутника путнього не вийде. Б’юсь об заклад, що рейтинг вдруге перекупленого Фірташем у Хорошковського Інтеру повзе донизу. І фіг з ним. Прикро, що сива інтелігента людина, так безглуздо підпала під вплив влади. 

Це сповзання до рівня російських шоу почалось не сьогодні. Останні дзвіночки задзвонили у першій програмі Шустер-Live на Інтері. В студію завезли луганчан і земляків президента. Потім прибрали голосування з Фейсбук і інших ресурсів. Холуйський Монолог динозавру , тобто «Діалог з країною», який вів Савік, став його фаховою декласацією і може сперечатися в номінації Підхалімаж року.

Повагу українців Савік може повернути, лише зробивши крок назустріч глядачам. Не на стороні режиму, а із позиції суспільства. Покинути телебачення із гучною заявою до кращих часів або повернути рівність можливостей – влади і опозиції. Як це він зробив свого часу на Росії. 

Виявляється гроші важніше за честь. Шкода. Прощавай свобода слова! Підозрюю, що далі Шустер-Live очікуватимуть вистави за сценарієм Банкової.

 

Олег Леусенко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини