MENU

Колесниченко, который угрожал девушке в аэропорту, показал украинцам, что они быдло

13855 31

Вчинок Вадима Колесніченка, який нахамив і погрожував дівчині в аеропорту, яка просто виконувала свої посадові обов'язки - це не просто банальна відсутність культури спілкування і невихованість. Це дещо більше.

Це наочна демонстрація соціальної системи, яка склалася в цій країні. Система поділу на панів та холопів. Де панам можна все, а холопам не можна нічого.

Колись у мене в гуртожитку вкрали ноутбук. Я витратив багато днів на походи в міліцію, дачу свідчень тощо. Навіть був «понятим» - міліціонери вирішили скористатися з моїх візитів. Ноутбук і винного у крадіжці, звісно, не знайшли. А я просто згаяв свій особистий і робочий час. Тоді одна мудра людина сказала мені: «А чого ти хотів, Льоша? Ніколи не зв'язуйся із цією державою!».

Казус Колесніченка - це, насправді, не казус, а феномен. Це системне явище, яке наочно демонструє, що з цією державою і її представниками простому громадянину зв'язуватися не просто неможна, а банально небезпечно.

Мало того, що Колесніченко нахамив дівчині, що просто виконувала свої посадові обов'язки, причому робила це сумлінно. А що, як її під тиском політика таки звільнять з роботи? Через необізнаність нардепа у правилах польотів у людини буде поламане життя.

І при цьому дівчина навіть не має змоги дати народному депутату здачі: образити у відповідь на хамські висловлювання, захистити себе і своє ім'я. Вона - жертва вимушена просто спостерігати за тим, чи пробачить її пан. Хоча вона геть ні в чому не винна!

І в такій ситуації знаходиться вся країна, кожен її громадянин, окрім наближаних до влади. У нас можна закрити цілком легальний секс-шоп, бо так схотілося Миколі Азарову. У нас можна позбавити мандата нардепа Власенка, бо він перешкоджає «номально, тихо і спокійно» посадити Тимошенко за «вбивство». У нас, власне, сидять Тимошенко і Луценко. Просто тому, що вони особисті вороги. Перша - особистий ворог Януковича. Другий, мабуть, особистий ворог для Колеснікова чи Ахметова.

Не захищений ніхто. Кожен із нас може зіткнутися з представником влади - депутатом, міністром, просто міліціонером. І будьте певні, що цю сутичку ви програєте. Бо є два класи - пани, які звикли робити те, що їм заманеться, і раби - ми з вами, які ніким не захищені і яким нічого не дозволено.

Янукович на своїй прес-конференції цікаво сказав, що рідко бачить сина, не цікавиться його справами, а при нібито нечастих зустрічах просто каже йому: «Не зловживай!».

Це справді класно, бо зловживання у нас на кожному кроці. Одні зловживають - грошима, мандатом, повноваженнями, а інші - ми змушені це терпіти і цьому коритися.

Так от, так буде доти, доки ми дозволятимемо з нами так вестися. Не дозволяйте ставитися до себе як до бидла - і ситуація поволі зміниться.

 

 

Алексей КРАСНОПЕРОВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини