MENU

Нардеп Чумак: «В воздухе запахло Колиивщиной»

1477 4

Хотів би я помилятися, але думка моя така, що цей парламент таки вибухне. На Погоджувальній раді Д. Жванія мені сьогодні сказав, що ніколи ще питання позбавлення депутата мандату не вирішувалося без участі парламентського залу. І це може привести до вибуху. Парламент цей перехідний: від опозиційного до революційного.

 

Як би не лаяли сьогодні опозицію і у відсутності лідерів, і у відсутності спільної мети, і відсутності креативу – навіть без всього цього вона змусила зупинитися каток, якій просто знищував парламентаризм та залишки демократії в країні. Регіонали вже переконалися, що без жорсткої протидії будь-які їх забаганки у Раді не проходять, а протягувати треба за будь - яку ціну.

 

Єдиний їх вихід – дострокові вибори, при чому виключно по мажоритарці. Але це означає – що ніякого європейського майбутнього у Януковича для України ніхто не хоче. Такий відкат у виборчих процедурах у Європі ніяк не сприймуть.

 

І ще - вони не ходять вулицями, не зустрічаються з людьми і стратегічна їх помилка полягає у повній впевненості застосування адмінресурсу.

 

Але Первомайськ, Київ, Київщина, Херсонщина, Вінниччина показали що це і не зовсім так. І замість п’яти проблемних округів можна отримати 450. А це вже Коліївщина…

 

Віктор ЧУМАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини