MENU

Сегодня в суде по Власенко Яценюк загнал в тупик представителя Рыбака

2380 3

От багато хто дорікає, що Тимошенко припустилася помилки, обравши не юридичну, а політичну лінію оборони. Насправді ці розумники просто дуркують, бо прекрасно розуміють безглуздість правового захисту у справі, сфальшованій на політичне замовлення.

Яценюк сьогодні поставив експеримент. Думаю, всі, хто бачить пряму трансляцію суду по Власенку, що її здійснював сайт «Лівий берег», погодяться з тим, що Яценюк сьогодні продемонстрував, що недарма отримав червоний диплом юриста. Він оперував логічними правовими аргументами, попросту загнав у глухий кут представника Рибака. І навіть звернувся до судді «Ваша честь».

«Рибаки» не змогли навести жодного аргументу на користь того, що Власенко здійснює адвокатську діяльність. Експеримент доводить безглуздість гри в юриспруденцію, бо суддю думка захисту не цікавила взагалі, а рішення готувалося не в залі суду. І навіть якщо за годину-другу суд несподівано прийме рішення на користь Власенка, то це буде не торжеством правосуддя, а лише свідченням про те, що під з огляду на міжнародну реакцію влада дала задній ход.

 

Oleg MEDVEDEV

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини