MENU

Теперь от имени Тимошенко напишут чистосердечное признание в убийстве Щербаня — блогер

23228 1

Користуючись випадком, іще раз озвучую свою думку щодо «компромісу Януковича» та «вирішення проблеми Тимошенко», як їх бачить Янукович. А все дуже просто.

Спочатку знищується і закривається захист Тимошенко. Весь. Спочатку Власенко, як найбільш небезпечний, потім Кожемякін і Плахотнюк - саме в такому порядку. Після цього усуваються всі комунікатори з Тимошенко. Когось усунуть, когось (ту ж саму Женю часто просто втупу не пускали) просто не будуть пускати.

В умовах повної медіа-блокади призначаються державні захисники Тимошенко, які гарантуються новим КПК. Однак всі ми знаємо, що ці «державні захисники» будуть міцно висіти на гачку у новоутворених структур контролю адвокатської діяльності. І ці захисники «під тиском неспростовних доказів» згідно нового КПК йдуть на угоду зі слідством, і в обмін на покращене утримання, скажімо, «умовляють» (насправді просто на колінці пишуть у підсобці і підмахують факсиміле) Тимошенко написати щиросердне зізнання в убивстві Щербаня, Момота, Брагіна та іще 20 донецьких бізнесменів часів «ревучих 90-х».

Це, на думку автора цього плану, змусить європейців відвернутись від Тимошенко (адже сама зізналась, які питання), і зніме це питання з переліку вимог ЕС. І одночасно дає Януку формальну приключку її не випускати, і тримати десь в ув'язненні як Залізну Маску. Такий стан Тимошенко дає, за планом, необмежений простір для кулуарних домовленостей - адже маючи ножа, приставленого до горла заручниці, можна багато чого виторгувати.

Сподіваюсь, що я помиляюсь, і все не так. Або все так, але хтось має план його перебити. Наприклад, опозиція...

 

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини