MENU

Сергей Власенко считает, что его всё же арестуют

324 0

Захисник екс-прем’єр-міністра України Сергій Власенко заявляє, що влада не змінила наміру його заарештувати після позбавлення представницького мандату депутата Верховної Ради.

«Тиск не тільки не зменшується, а посилюється. У мене є глибоке переконання, що найближчим часом Генеральна прокуратура готує затримання і арешт. Тобто їх наміри не змінилися. Але це ні в якій спосіб не зашкодить мені продовжувати виконувати функції захисника Юлії Тимошенко. Позбавлення депутатського мандату ніяким чином не впливає на мій статус у кримінальних справах Юлії Тимошенко», - сказав Сергій Власенко.

За його словами, сьогодні його представнику у Генеральній прокуратурі було вручено повідомлення про закриття кримінальної справи щодо невиконання рішення у цивільній справі у зв’язку з встановленням відсутності в діях складу кримінального правопорушення.

 

«Сьогодні на пряме питання мого захисника, скільки ще справ порушено щодо мене старший слідчий з особливо важливих справ відповів: «Ми ж вам написали офіційно, що поки ще три». Тобто скільки буде ще – нам невідомо», - додав захисник Юлії Тимошенко.

Сергій Власенко наголосив, що влада продовжує у прискореному режимі фальшувати проти нього кримінальні справи. «Вони сором’язливо закрили одну абсурдну справу, але ще три, не менш абсурдних, вони продовжують у прискореному темпі розслідувати», - зазначив він.

Захисник також повідомив, що сьогодні звернувся до Європейського суду з прав людини зі скаргою щодо порушень його прав при ухваленні судом рішення про дострокове припинення його депутатських повноважень.

 

Полную версию пресс-конференции Сергея Власенко смотрите ЗДЕСЬ

 

nato_tak

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини